virtual box kuramıyorum

F
  • Kullanıcı fastleader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
selam 2 gün önce virtual box programını kuramadım birde indirip backtrack kurmak istiyordum fakat backtrack programınıda indiremedim birde iso olan şeklini mi yoksa wmmare şeklini mi indirmem gerekiyor virtual box için yardım edersenz sevnrm

virtual box'ı indirmek için:
VirtualBox ndir - Gezginler

indirdikten sonra normal ileri diyerek kuracaksın programı

backtrack'i resmi sitesinden indir

http://www.backtrack-linux.org/downloads/

sayfaya girdikten sonra Downloads'e tıklayıp sonradan gelen yere göz at sol tarafda r3 r2 artık hangi versiyonu kullanacaksan ki r3 tavsiyem seçeceksin,virtual içinse iso indirmelisin virtual iso olarak istiycek çünkü senden

r2 r3 arasındaki farklılar nelerdir birde gnome mi yoksa kde mi önerirsiniz birde nedeni ile cvplrsnız sevinrm

r3 r2nin daha gelişmiş sürümüdür,r3'te daha fazla hacking tools bulunuyor tabii senin aradığın hack araçları değilse bilemem :)
gnome ile kde arasındaki farkı en kısa şekilde şöyle açıklayayım sana hack araçları istiyorsan gnome ama sadece görüntü istiyorsan kde'yi indirebilirsin.

çok teşekkür edrm birde sql veritabınında admin bilgilerini çkmek için bi prram vardı onun ismi neydi açıklayabilir misinz

sqlmap'i kullanabilirsin,havij ile kullandıgın sql ve manuel yaptıgın sql injection ile bir farklılıgı yok,havijdeki yaptıgın gibi sql map ilede aynı işlemlerle sqlden bilgi yansıtarak admin bilgilerini çekebilirsin aynı şey yani ama bana göre havijden daha kolay ama sonuç istiyorsan tabii ki manuel sql

Geri