Viktoria Plzen - Fenerbahçe (0-0)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kadıköy'de Stuttgart'ı da 1-0 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe 3. hafta sonunda 6 puana ulaştı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Viktoria Plzen ile deplasmanda karşılaşırken Stuttgart ise evinde Feyenoord'u ağırlayacak.

Sarı-Lacivertlilerin, UEFA Avrupa Ligi'ndeki kalan maçları şöyle;

6.11.2025 / Viktoria Plzen - Fenerbahçe

27.11.2025 / Fenerbahçe - Ferencvaros

11.12.2025 / Brann - Fenerbahçe

22.01.2026 / Fenerbahçe - Aston Villa

29.01.2026 / FCSB - Fenerbahçe

Kaynak

Odaklanmamız gereken Avrupa maçları var ve moralli şekilde çıkılacak bu maça daha iyi konsantre olunacaktır.

Ben başka bişi diycem. Olm böyle iş mi olur. Sanki maç Amerika'da. Böyle saat farkı mi olur. Sabah erken kalkıyorum ben.

Bu hafta da Türk takımları 3 er puan alır diye düşünüyorum - )

@Leviathan @Raskolnikov @Myself @angie nedir durumumuz sizce? Lig maçlarında puan farkına takılabiliriz ancak Avrupa için şansımız olabilir mi?

ezeli rakip takım taraftarları şampiyonlar ligi kupasını alırız diye hayalleri oluyor da.. bizim niye avrupa kupasını alma hayalimiz olmasın ki saygı değer Lefty .. : )

Fizik vede form grafiği olarak sıkıntılı futbolcularımız var Fred eski Fred değil talisca keza öyle..

kim nederse desin devre arasında merkez orta saha 8 numara takviyesi ile harbi golcü forvet almamız gerekiyor son maçlarda ismail , alvares iki 6 numara ile oynuyoruz ortada oyun kuracak kumaşı olan bir 8 numara ihtiyacımız var..

bugünkü rakibimizi yenelim önümüze bakalım camia olarak yarınlarımız güzel o sinyal veriliyor ..

O zaman "Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe" olma yolunda tüm takıma başarılar diliyorum.:) @Myself

dün geceki şampiyonlar ligi maçından sonra bu köy takımlarının maçını izlemek kötü olacak. maksat ses olsun arkada.

karşınızda viktorya sekret varmış gibi düşünerek oynayın öyle kolay kazanırsınız

Geri