Vikings: Valhalla

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Vikings: Valhalla’nın ilk fragmanı yayınlandı!

TUDUM etkinliği çerçevesinde yeni dönemdeki yapımlarını paylaşan Netflix, Vikings: Valhalla için ilk videoyu yayınladı.

Netflix tarafından önümüzdeki dönemde izleyicilerle buluşacak yapımlar TUDUM etkinliğinde gösterilmeye devam ediliyor. Vikings evrenini genişletecek olan ve orijinal serinin öncesini anlatacak olan Vikings: Valhalla için ilk bakış videosu yayınlandı.

2013 yılında izleyicilerle buluşan ve toplamda 93 blölüm yayın hayatına devam eden Vikings’ten öncesini anlatacak olan yapımda, Vikings’in yaratıcısı Michael Hirst‘e senarist ve baş yapımcı olarak Jeb Stuart eşlik edecek.

Vikings: Valhalla 2022 yılında izleyicilerle buluşacak

Çekimlerine 2019 yılında başlanan Vikings: Valhalla, orijinal yapımın 100 yıl sonrasını konu alacak. 24 bölümden oluşacak olan ve Vikings serisinin yaratıcısı Michael Hirst’in yapımcı koltuğunda oturacağı dizi, gelmiş geçmiş en ünlü Vikingler olan Freydis, Harald Harada, Leif Erickson ve I. Villiam (William the Conqueror) gibi karakterleri konu alacak.

Önümüzdeki yıl Netflix izleyicileri ile buluşacak olan Vikings: Valhalla, kadrosunda birçok ünlü oyuncuyu barındırıyor. Sam Corlett, Laura Berlin, Bradley Freegard ve Frida Gustavsson ilk göze çarpan isimler… 24 bölümünün de tek seferde yayınlanması beklenen dizi, Vikings evrenini genişleten ilk yapım olacak. Netflix, dizinin kesin yayın tarihini henüz izleyicilerle paylaşmadı.

Elbette herkes ilk seriden birşeyler arayacaktır ama bu farklı olacak.bakalım nasıl olacak.

24 bölüm tek seferde..

“Vikings: Valhalla” Dizisinden Fragman Geldi!

Netflix, 25 Şubat'ta yayınlanacak, orijinal "Vikings" destanının devam dizisi "Vikings: Valhalla" için bir fragman yayınladı.

“Vikings: Valhalla”, bin yıldan fazla bir süre önce, 11. yüzyılın başlarında, tarihteki ünlü Vikinglerin - özellikle de kaşif Leif Eriksson (Sam Corlett), kız kardeşi Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) ve İskandinav prensi Harald Sigurdsson'ın (Leo Suter) maceralarını anlatıyor. Dizide Vikingler ve İngiliz kraliyetleri arasındaki gerilim şiddetle doruğa çıkıyor ve okyanuslar (ve kanlı savaş alanları) arasında destansı bir yolculuk başlıyor.

“Vikings: Valhalla”, 793 yılına yakın bir tarihte başlayan “Vikings” dizisinin bitiminden 100 küsür yıl sonra geçiyor. "Vikings", Viking Ragnar Lothbrok'a ve daha sonra Ragnar'ın ailesinin yaşamlarına odaklanan, İskandinav ve İzlanda destanlarına dayanıyordu. Orijinal dizi, 2013 ve 2020 yılları arasında History Channel'da altı sezon boyunca yayınlandı.

Dün yayınlanan "Vikings: Valhalla" fragmanı, kanlı savaşları, suda seyahat eden uzun gemileri ve savaş sırasında Viking liderlerinin tutkulu konuşmalarını gösteriyor. Harald Sigurdsson fragmanda, "Bu kan benim kanım değil. Bu bizim kanımız. Bu Viking kanı,” diyor.

“Vikings” dizisinden yıllar sonra geçen ve destanı sürdüren "Vikings: Valhalla", 25 Şubat’ta Netflix’te yayınlanacak.

yayınlandı. izlemedim daha. kötü diyorlar.

izledim ve beğenmedim.
ilk serideki sinematograf da yoktu en başta. taht oyunları çok basit işlenmiş, norveç kralı olacak adam çok vasıfsız, onu biraz daha ağır abi yapabilirlerdi. ve kadın savaşçımız freydis 3 metre boyu ve çarpık bacaklarıyla olmamış. tamam bi lagerta beklemiyoruz ama en azından biraz daha savaşçı bi tipi olsaydı iyi olurdu.

merakla bekledigim diziydi, netflix'e yuklenmis, yinede tiklayasim yok izlemek icin. galiba daha cok vikings'in etkisinde kaldim. yani ragnar'in olumunu bile kabullenememisken, mweh. belki bir gun izlerim. suan baska seylere odaklandim :p umarim bu hissi House of the dragons ciktiginda yasamam Game of Thrones'dan dolayi -.-

baska izleyen oldu mu? nasildi? hic kimse tek kelime guzel soz etmedi diziyle ilgili

kötü mötü sırf ismi nedeniyle izleyeceğiz.

zenci vikinglerin varligindan haberdar degil miydin?

3 günde bitti, yolla yeni sezonu, gaza gelip 3 dövme daha yaptırayım sgshjd

5. bölüm bitti. ana dizinin savaşlarını arıyorum. koskoca ingiltere'nin fethini toplam 100 kişinin olmadığı savaşla geçiştirdiler ya.

Çok büyük beklenti içine girmeden izleyince hoşuma gitti. Bu tür devam dizilerinde eski karakterlerin etkisi altında kalırsan keyif almazsın. Kadro tamamen farklı olduğu için ilk başta odaklanma sorunu yaşadım ama yeni sezonu beklemeye başladım.
Netflix sponsorumuz şırdancı @Aze hanıma teşekkür ederim.

kimisi beğeniyor kimisi beğenmiyor,izlemekte kararsız kaldım.gerçi Vikings'i bile yıllar sonra izlemiştim,bunda oyuncular farklı olsa da konunun önceki diziye yakın olduğunu tahmin ediyorum.

5. bölüm bitti. ana dizinin savaşlarını arıyorum. koskoca ingiltere'nin fethini toplam 100 kişinin olmadığı savaşla geçiştirdiler ya.
bitirdim. karakterlerle son bölümlere doğru bağ kurabildim. sıkıcı değil, izletiyor. tabi ana dizi kalitesini beklememek lazım.

karakterleri unuttum : / çerez niyetine izleyeceğiz.

Geri