Videoları ortadan kırpma sorunsalı

• Kullanıcı Vav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3089 gün önce görüldü
Arkadaşlar şimdi şöyle bir sorunum var. Kafayı yedim sabahtan beri ama işin içinden çıkamadım bilgisi olan varsa yol göstermesini rica ediyorum. Çizdiğim bir projenin uygulanmış halini yerinde videoya aldım telefon ile fakat sonra farkettim ki araya 5 saniyelik bir ses karışmış onu nasıl çıkarabilirim. Netten baktım ve tel a indirdim bir kaç program ama onlar ortadan kırpmıyor baştan alıyor sonra alıyor bölüyor anlayacağınız :T:

Arkadaşlar şimdi şöyle bir sorunum var. Kafayı yedim sabahtan beri ama işin içinden çıkamadım bilgisi olan varsa yol göstermesini rica ediyorum. Çizdiğim bir projenin uygulanmış halini yerinde videoya aldım telefon ile fakat sonra farkettim ki araya 5 saniyelik bir ses karışmış onu nasıl çıkarabilirim. Netten baktım ve tel a indirdim bir kaç program ama onlar ortadan kırpmıyor baştan alıyor sonra alıyor bölüyor anlayacağınız :T:

Windows kullandığım dönemde, Movie Maker ile yapardım bu işleri. Basittir de.

Alternatif olarak VirtualDub da kullanabilirsin. Hiç kullnmadıysan Movie Maker karışık gelebilir.

Eğer sadece kesme işlemı yapacaksanız AVI MPEG ASF WMV Splitter programı ile yapabilirsiniz.

windows kullanıyorsan movie maker yüklü oluyor onla yaparsın 2 video izleyerek

Movie Maker, ama önce çay iç

Tavsiyeleri yeni gördüm sağolun ama beceremedim kesmeyi ben de gittim yenisini çektim mecbur :T:

Tavsiyeleri yeni gördüm sağolun ama beceremedim kesmeyi ben de gittim yenisini çektim mecbur :T:

Bir daha böyle bir problem olduğunda, videoyu gönderirsen kesme işlemini yapar, yollarım.

Bi gülesim geldi yahu :wink:

Neden? Herkes anasının karnından teknoloji profesörü olarak doğmuyor :D
Bu konularda beceriksizim maalesef ama kesmeye uğraşmak yeniden çekmekten daha zordu:)

Neden? Herkes anasının karnından teknoloji profesörü olarak doğmuyor :D
Bu konularda beceriksizim maalesef ama kesmeye uğraşmak yeniden çekmekten daha zordu:)

Tabi tabi,
Çözüm yolunuz tebessüm ettirdi. :wink:

Xilisoft Video Editor programını kullanabilirsin.
AVI, MPEG, MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV, MP4, MOV, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.264, QT, DAT formatlarını destekler.

Ayrıca boyutu küçük ise online olarak bir web sitesi üzerindende yapabilirsin bu işlemi :)

Geri