mak res
Elmas Üye
Üyeliğe gerek yok.
Google hesabınla giriş yapabiliyorsun
tamam oldu ama bır dürü bırşey çıktı ben avlu 40 bölüm ındıreccem nasıl yapaacam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üyeliğe gerek yok.
Google hesabınla giriş yapabiliyorsun
tamam oldu ama bır dürü bırşey çıktı ben avlu 40 bölüm ındıreccem nasıl yapaacam
![]()
Kırmızı işaretli olan buton
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İstediğin her video yu indirebilirsin bununla. İyi akşamlar.
startv den yüklece reklam mı ındır dı 3 sefer denemedım bu sıte ındırmek ıstesem da o ışaret grı neden
![]()
Yabancı dizilerde böyle bir sorun olmuyor.
Yerli dizilerde sorun çıkarıyor evet.
Malesef sorunu çözemeyeceğim.
Maxthon tarayıcıyı da ındırebılırsın onunda kullanımı gayet kolay
buda mı üyelık mı ıstıyor bırde nasıl olacak anlatbılırsını
40 bölümlük dizi indirip izleyecek misiniz gerçekten? Hiyaaaa!
Herhangi bir uyelıge gerek yok
Bu tarayıcıyla vıdeoyu acıyorsun vıdeonun uzerıne geldıgınde mausla vıdeo ustunde ındır dıye secenek belırıyor. Ondan sonra o ındıre basıp hespını kaydet dıyorsun o kadar.
bana her kım bu konuda yardım ederse onu hayattı çok çok süper geçsın
https://chrome.google.com/webstore/...r-chro/dcfofgiombegngbaofkeebiipcdgpnga?hl=en
Şunu bi denesene Chrome'a yükle sonra Chrome'u baştan başlat.
Sonra gir siteye aç videoyu dene bakalım videonun üzerinde çıkıyor mu indirme şeysi.
bunu daha denedım olmadığı
sen bana hangi web tarayıcısını kullandığını söyle arkadaşım ben sana yardımcı olacağım. google chrome'mi, mozilla firefox'mu ? firefox için çok kolay eklentiler var.
bak ben bahsettiğin siteden rahatlıkla indirebiliyorum firefox ile ;
![]()
nasıl yapıyorsunu