Victor Frankenstein (2015)

Konu sahibi son olarak 965 gün önce görüldü
358857.jpg

Vizyon Tarihi: 11.12.2015

Yönetmen: Paul McGuigan

Senarist: Max Landis, Mary Shelley

Tür: Fantastik, Korku, Macera

Süre: 110 dk.

Oyuncular: Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown Findlay, Andrew Scott, Charles Dance, Mark Gatiss, Louise Brealey, Freddie Fox, Daniel Mays, Valene Kane

Konu: Radikal bilim adamı Victor Frankenstein ve keskin zekalı yardımcısı Igor Strausman, (Radcliffe) insanoğlunu ölümsüzlüğe götürmek için ortak bir vizyona sahiptiler. Ancak Victor’un deneyleri çok ileri gider ve bu saplantısı korkutucu sonuçlara yol açar. Sadece Igor arkadaşını deliliğin eşiğinden döndürebilir ve yarattığı canavardan onu kurtarabilir.

[YOUTUBE]cvESrJ5GdHc[/YOUTUBE]​

Az önce çıktım filmden. Çok beğendim.
James McAvoy un i mimikleri oyunculuğu beni benden aldı.
Din bilim arasında ki çelişkiler ve insanoğlunun zekası ile mümkün görünmeyen bir çok şeyi mümkün kilabildigi ve bir dahi nin nereden ve ne zaman çıkacağını hiç bir zaman kestiremeyecegimizin en güzel ornegi:p

Aynı zaman da zeka= tehlike

standart frankenstein hikayesini parçalara ayırmışlar gibi. büyük ihtimal serinin 3 filmi olacak, bu film giriş kısmı olduğundan pek bir aksiyon ya da dudak uçuklatacak bir sahne veya detay yok. imdb puanı 6, bence bu film için gayet yeterli. bu arada korsana düşmüş Kondansatör. :d

Oggy in dediği gibi klasik frankenstein. Bende izledim. O yüzden devamı gelse gidip izlemem. Filmi değişik kılan oyuncusu Daniel Radcliffe bana göre. Ve frankenstein hikayesini korku ve gotiklikten uzakta bilimin en başından başlatmışlar mantığa uydurmak için bu yüzden devamını getirirler. Parça parça filmi yerleştirmeye çalışmışlar insan zihnine. Belki bu şekli itibari ile de farklı gelmiştir. Sonuç itibari ile daha korku dolu ve karanlık bir film bekliyordum .d

Geri