VeyseL Hk.

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun Aleyküm,

İsmim Veysel. 1983 Eskişehir Doğumluyum. Bir abim ve bir kız kardeşim var. Hayatımın ilk yılları ve öğrenim yıllarımın büyük bir bölümü Eskişehir'de geçti. Sakarya Üniversitesi, Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra askerliğimi yapmak üzere Girne'ye gittim. Kısa dönem yaptığım askerlikten sonra özel bir sebeple Karabük'e taşınmam gerekti ve yaklaşık 10 seneyi aşkın Karabük'te ikamet ediyorum.

İş tarihçemin hikayesi biraz uzun. Askerden geldiğimde baba mesleği olan Yayın evi sorumluluğunu bir müddet sürdürdüm. Bu sayede Elif Şafak, Mümin Sekman, Grange gibi yazarları dünya gözüyle görme fırsatım oldu; tabi imza günlerine giderek. Ardından üniversite zamanımda tanıştığım ve pek samimi olduğum bir dostumun aracılığı ile Yandex firmasının bilgi işlem bölümünde işe girdim. Yaklaşık iki sene kadar burada çalıştıktan sonra ayrıldım. Bir kaç ay boşta kaldım. Bu süre zarfında hobi olarak Seo danışmanlığı yapıyordum. Bu danışmanlık işini de bir sene kadar devam ettirdim. Bir zamanlar burası gibi forum da açmıştım ve Google'den bir iş şansı gelince başkasına devrettim. Yine bir aracı vasıtasıyla, (torpil diyebiliriz) şimdi Google'nin gmail departmanında bir işte çalışmaktayım. Yaklaşık 5 senedir de bu işte devam ediyorum.

Boş zamanlarımda hep net üzerinde vakit geçirdiğim için muhtelif hobi edindiğim şeyler de oldu. Bir ara chat sitelerinde admindim, bir kaç forumda yer yer görevler aldım vs.

Yazıyı çok uzattığımın farkındayım. Sözlerimi toparlayacak olursam;

Yaklaşık bir senedir hayatımda olan melek yürekli insanla nasip olursa bu yaz hayatımı birleştireceğim. Yavaş yavaş düğün hazırlıklarını da yoğunlaştırmış bulunuyorum. Bu forumu tanıdıktan sonra buraya bir hayli vakit ayırmaya başladım. Yine vaktim ve nasip oldukça sizlerin arasında olmaya devam ederim.

Şimdilik diyeceklerim bu kadar. Sormak istediklerinizi de büyük bir içtenlikle cevaplarım.

VeyseL
:hi:

Ya veysel mümin Sekman hocayı bende gördüm ve harika bir hocadir çok severim.
Bi de günahini aldım ya helal et hakkını olur mu?:(

Memnun oldum tanistigimiza

Ve aleykum selam.

Benim memleketten olmana sevindim ve detayli tanidigima memnun oldum.

Allah mutlulugunu daim eylesin.

Merhaba Veysel, memnun oldum tanıştığıma.
Allah mutlu etsin tez zamanda inşallah :)

Buraya yazan ve iyi temennilerde bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum :hi:

Ben de sizlerle tanışmaktan pek memnunum ve aranızda bulunduğum için muazzam keyif almaktayım.

Maria Puder;

Mümin Sekman'ın kitaplarıyla tanıştığımda kendimi hep başka bir dünyada buldum. Kendimi daha iyi tanıdım, daha iyi geliştirdim. Çok zeki, çok iyi bir insan kendileri. Kişisel gelişim hususunda üzerine tanımıyorum.

Diğer mevzuyu anlamadım ama helal olsun ne demek. Baştan biraz atıştık seninle ama kör olası ön yargılardan sıyrılınca daha iyi tanıdık birbirimizi.

Umarım buradaki herkesle baki dostluklarım olur.

Gayet düzgün ve güzel bir anlatım .. Memnun oldum kardeşim ..

Kigem seminerlerinde tanismistim bende üniversitye başvuru yaptığım yıl nasıl cesaretlendiriyor insanı. Nazeket sahibi ve Kıbrıs'ta ki yaptığı o meşhur sınav hala aklımdadır ne zaman yanımdan biri geçse Gülümser ve Günaydın derim mutlaka .

Hakkında fikir sahibi olduğum için memnun oldum Veysel. Mutluluğun daim olsun:)

Selamını almayı unutmuşum afedersin Aleyküm selam .

A.s seninle alakali pek bi negatifimdii hakkini helal et seni birinin multisi saniyordum icten ice o cemkirmelerim icin ozurdilerim hakkini helal et ins musmutluda bi yuvan olur.

A.s seninle alakali pek bi negatifimdii hakkini helal et seni birinin multisi saniyordum icten ice o cemkirmelerim icin ozurdilerim hakkini helal et ins musmutluda bi yuvan olur.

Son bir kaç gündür ben de bunun farkındaydım. T'li bir rumuza sahip biri ile karıştırıldığımı biliyorum. Dün dile getirdim ama yineleyeyim; İsmim olan Veysel rumuzu haricinde bir nick kullanmadım hiç. Varsa hakkım helal olsun, sizler de helal edin inşaAllah.

Son bir kaç gündür ben de bunun farkındaydım. T'li bir rumuza sahip biri ile karıştırıldığımı biliyorum. Dün dile getirdim ama yineleyeyim; İsmim olan Veysel rumuzu haricinde bir nick kullanmadım hiç. Varsa hakkım helal olsun, sizler de helal edin inşaAllah.

Ayyyy evet o insancigin multisi sandim sizi tekrar ozurdiliyorum hakkim varsa helali hos olsun kendinize iyi bakin hoscakalin:hi:

Bu arada Grifikir arkadaşa teşekkür etmeden de geçemeyeceğim. Önceki avatarımdan ötürü malum şahısa benzediğim konusunda beni uyarmıştı sağ olsun. Bu zamana kadar da istemsiz bir şekilde o şahsa benzemiş gibi göründüğüm için de kusuruma bakmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri