Veteriner Kliniğine bir hayvan satın almak için gitmek

Konu sahibi son olarak 665 gün önce görüldü
En sinir olduğum durumdur.Veteriner klinikleri hayvan dostlarımızın tedavisi ve bakımı için açılmış kuruluşlar olup aslında bu "hayvan satışı"na da karşıdırlar.Daha çok sahiplenilmesini isterler.Çünkü hayvanlar canlıdır..
"Mal değil.."
Ha evet kendileri mama,çeşitli kedi ağacı,kedi tuvaleti vb satabilirler ama hayvan asla.
Zaten Veteriner kliniği ile Pet shoplarun ayrımını insanların yapması lazım artık.
Pet shop "Hayvan satıyor.."
Almayarak bu meslek grubuna imkan vermeyiz.Sahiplenerek birçok hayvan dostumuzu mutlu edebiliriz.
Ben bu zamana kadar hep sahiplendim.Tavsiye ediyorum..​

Kedi köpek vb. hayvanların ticaretinin yapılmasına katlanamıyorum, sokaklarda sevgiye muhtaç onlarcası varken.
Öte yandan kuş ve balık gibi hayvanları da o iğrenç yerlerden kurtarıp onlara daha iyi bir hayat sunabilmek için satın almak istiyorum. Onları o iğrenç ortamda görünce üzülüyorum, ben daha iyisini yapabilirim diye düşünüyorum.

Cok dogru ...

Nyenaira emegine sağlık

Pet shoplar kaldılacak diye okumuştum,bencede kaldırılsın,barınaklardan sahiplenmek isteyenler sahiplensin.

Geçen arkadaşım o sövülen pet shoplarda ki kötü durumda olan bir hayvanı satın aldı. Birileri allamış pullamış satıyor diye o hayvanlara da kin güdülmez. Önyargılı olmayın. Garip bir duygudur bu. O hayvanın size, sizin de ona ihtiyacınız olduğunu hissedersiniz. Bunun ne yeri vardır ne de başka bir şeyi.

Satar tabi kardeşim sen alırsan. Alma bak üstüne para veriyor mu vermiyor mu.

Sıkofiş Kolt cinsi kedi istiyorum ben. Ama annem istemiyor. Belki babam da. Peki ben ayrı eve çıksam? Bunu annem de istemez. Belki babam da. Diyelim ki annem babam ayrı eve çıkıp Bukow'unski gibi yaşamama rıza geldiler, peki Sıkofiş Kolt kedim benle tek yaşamayı isteyecek mi? Ve eve gelecek karıları kıskanır mı?

S O R U 'S , S O R U ' S

A Y D I N L A T I L M A K İ S T İ Y O R U M​

Kedi, köpek beslemek için cins hayvan satın alınmasını doğru bulmuyorum. Genelde instagram gibi bilumum yerlere fotoğraf atabilmek için çoğu cins kedi satın alıyor. Hayvan severim ayağına biraz ilgi görme çabası. Sokakta, barınaklarda çok hayvan var. Onlarla ilgilenin.

Bence de. afdsf

Funny%2BCat%2BGIF%2B%25E2%2580%25A2%2BFunny%2BScottish%2BFold%2Bwearing%2Bsunglasses%2BAre%2Byou%2Btalking%2Bto%2Bme.gif

Anam istemez ya. Kayretsin. Bi' de ben hayvanı mundar ederim bakamam. Hiç güvenmiyorum kendime o konuda. :dfz: Ama muhakkak bir gün... :71:​

ne güzel şeylere duyar kasiyosunuz oyle siz yaaaa seker seyler
**Spam/Adversiting** her Allahin günü insan ölüyor bi laf ettiğiniz yok
kedi kopek uzerinden iyi insan oldugunuzu kanitlamanin peşindesiniz
nefret ediyorum sizden defolun

Geri