vermicem vermicem diyen kadın

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Versede kurtulsak dediğim kadındır.

Ahahahah bu kız çok sempatik gelmişti bana ilk izlediğimde :D şunun tatlılığa bak, sesi de ayrı güzel gülüşü de.

kızın kendıne has gülüşü bile var ya ^^

Verse bu kadar meşhur olmazdı. Kadın bu devirde biliyor işi.

Aynı cinsiyette olmaktan utanç duyuyorum böyleleri yüzünden.
Tamam hadi bu ''vermicem'' kelimesini biz yanlış yere çekmiş olalım.
Ama senin yaptığın nedir?İlk izlediğimde şok olmuştum ''bu ne lan!'' dedim kendi kendime.
Sonra da ''onun değil mi?'' BA-NA-NE dedim.
İğrençlik gösterisi.

Vermicem, vermicem’ intikam için paylaşılmış

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran, ‘Vermicem, vermicem, benim değil mi vermicem’ sözlerinin sahibi genç kadının Antalya’da yaşadığı öğrenildi. Antalya Gün Haber’in edindiği bilgiye göre, Antalya’da yaşayan genç kadın, evlenip bir çocuk sahibi olduktan sonra eşinden ayrıldı.
Daha sonra başka biriyle ilişki yaşamaya başlayan genç kadın gördüğü baskılara karşın paylaşım rekorları kıran o görüntüleri cep telefonuyla çektikten sonra şahsa gönderdi.

Genç kadın bir süre sonra o kişiyle tamamen ilişkisini kesti. İddiaya göre, genç kadından intikam almak isteyen o erkek bu görüntüleri sanal ortamda paylaştı. Çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan o görüntüler genç kadınının hayatını kararttı. Bir çocuk annesi genç kadın, o kişi hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

Milliyet

bizde inandık öyledir evet. (:

Travesti versiyonu da bomba olmuş.
Türk kadını işte inat :p
Ver kurtul abla:D

Sol şeritten gittiği sürece sinyal bile vermese olur, ama öteki şeritlerde olup da yol vermezse keserler cezayı :ciks:

Geri