ÜSözlük VERA

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
güneş görmeyen topraklar gibi..
yazları ılıman ve yağışlı, kışları sıcak ve kurak.

işte aynen böyle değişik ve tutarsız ya da tutarlarsa tutarlı.
çiçekli un çuvalından dikilme basma etekler misali yöresel, diz altına uzanan dökümlü eteğiyle otorite sahibi öğretmen hanımlar gibi de şehirsel, fakat şiirsel değil.

her defasında beni şaşırtan bir karakter; bir bakmışsın bozkırda kıvrım kıvrım dolanan mendereslerin debisi kadar sığ, bir bakmışsın dava asenası örgütlü ve taarruzlu.

eylemli mi eylemli; mutfakta sanatsal, seyirsel ve imrenilsel adeta önüne kattığını sürükleyen ve yıkıp geçen bir aysel.
o kadar sel dedim bir yere bağlamak icap etti.

hep yanlış sevilmiş ya da "o, hatayı hiç sevilmemiş bir adamı sevmekle yapmış" bilemeyiz.

kumaşın eycesinden bir haber köylü rağbet göstermemiş fakat efendiler biliniz ki bu kadın bursa ipeklisi.

bkz. merzidorf düşesi.

Son düzenleme:
Naif, zarif, zeki pişmiş ve hoşgörülü tabiki güzel birde.

bir mutlu görüyorum bin dertli... öyle yüksek bir dağdan yuvarlamışlar ki. arada güzel şeyleri de içine kadar son sürat dibe ulaşmaya devam ediyor. tosladığı andan itibaren etrafa saçılacak zibilyon çeşit çeşitliliği düşünemiyorum. hayat sillesini herkes kadar ona da vuruyor. dobra ve güçlü bir kadın türküler ile de yüreğini kamçıladığını düşüyorum. her şey gönlünce olsun Vera... rumuzunu da ne zaman görsem aklıma bitkisel margarin geliyor.. hayırlara. vesile. olsun.

Neşeli ve hayat dolu görünümünün altında farkındayım ki oldukça yorucu yaşanmışlıklar var.
Forumda sürekli görmek istediğim isimler arasında ancak neden gelmiyor acaba?
Özledik seni sevgili @VERA ve dilerim her şey yolundadır.

Son düzenleme:
Görüşmeyeli pek bi' kıskanç olmuş. Rengimi, tag'imi falan kıskanıyor resmen. Rezalet!

hiçbir baskı altında kalmadan yazıyorum, onun sayesinde twitirda ne kadar absürt olay varsa görüyorum

Ek olarak biliyormusun @VERA pavyonları bıraktım artık her gece başka başka otel odalarında başka kadınlarla sabahlamıyorum . Hani diyordum ya Hep Başkasına hamile kalan kadınları sevdim

Artık kendi eşimi ve kendi kızımı seviyorum. dostluğunu asla unutmam menfaatsiz çıkarsız samimiyet kokan arkadaşlığını
seviliyorsun atarlı kadın.
hep dik dur mutlu ol
2013 Yılında Başka Bir Plartformdan Tanırım Kendısını Uzun Zaman Görüşemedik. Ancak Samiyetıne Her Daim Güvendiğim Kişidir. Gerek Yorumlari Gerekse Sosyal Yardım Projeleri İle Hep Dikkat Çekmiştir. Seviliyorsun

Bazen sevdiğini göstermek için söylemeye gerek olmaz ya onu bir şekilde belli eder hissettirirsin karşındakine benimkide o misal denizde kumlara yazmışlığım var biliyorsun .p en önemlisi kalbimize yazmışlığımız var gerisi önemli değil bence..Bu gecede bisküvi yerken bunu yaptım nasıl olmuş.. .p

Ekli dosyalar

• 11843317-7D6D-4702-8103-AA96AB191918.jpeg
    11843317-7D6D-4702-8103-AA96AB191918.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 15
Ara ara duygularımı buraya yazmak çok istedim ama ne desem ne yazsam sen hepsini biliyorsun o yüzdendir ki çok zorlanıyorum senle ilgili düşüncelerimi yazarken..

Babamın tehlike anında benden bile önce aradığı ilk insansın bunun ötesi yok olmadı..Aklıma geldikçe hala çok gülüyorum.. .d

Herkese içini anlatamazsın ama öyle biri vardır ki dertleştiğinde korkmazsın çünkü bilirsin eline koz değil sır verdiğini böyle insanlar nadirdir sende onların en başındaki kişisin bunuda çok iyi biliyorsun..

Çok nadir sevap işlerim onların birine denk geldin sanırım iyi ki geldin iyi ki benim yanımdasın güzel kadın..

Vera Hanım. Selam, naber? Ne de çok seveniniz varmış meğersem he mi? Daim olsun tabii. Güzellikler, huzurluklar diliyorum efenim. Hakkınızdaki yorumlarım sabittir. Umarım tersinizi görmek nasip olmaz suphaneke dinimiz amin.

vera'nin karakterini ve yapisini seviyom. onun gibi olan insanlarla anlasmak cok kolay olmali, herkes icin. saygili, cizgisi belli, gereksiz yaklasimlari-sakalasmalari yok. buna ragmen eglenceli ve espirili, gulduruyor (beni en azindan :d). ayni zamanda mantikli, acik sozlu. onceleri gordugumde de severdim, simdi de oyle. ayni.

Bana güçlü, becerikli, delikanlı imajı veriyor. Bir süre kendisine mesafeli durmuştum birileri yüzünden ama kötü düşüncem yoktu. Gerek de yokmuş. Hoşuma gidiyor. Seviyorum. Hep burada olsun. Ayrıca bu kadar güzel olacağını da tahmin etmemiştim.
kalp

Geri