ÜSözlük VERA

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Bu sitede sevdiğim güvendiğim tek insan olabilir.. Ciğerini bilirim senin derken boşa demiyormuş onu anladım beni çözmüş artık leb demeden devamını getiriyor.. Ben ne iyilik yaptımda ona karşılık sen çıktın karşıma inan onu hiç bilmiyorum ama iyi ki çıktın iyi ki seni tanıdım hiç pişmanlık yaşamadım.. Vefanı sevdiğin insanı yarı yolda bırakmayışını ve en önemlisi o içten hissedilen sevgini hiç eksik etme benden olur mu.. Öperim seni kadın..

2013 Yılında Başka Bir Plartformdan Tanırım Kendısını Uzun Zaman Görüşemedik. Ancak Samiyetıne Her Daim Güvendiğim Kişidir. Gerek Yorumlari Gerekse Sosyal Yardım Projeleri İle Hep Dikkat Çekmiştir. Seviliyorsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Namı değer gecelerin verası :D
Çok kırılgan ve çok merhametli bi insanmış daha yeni tanıyıp anladım üzmeyin

Insani bir bakisiyla gökkuşağına cevirir Vera hanimcim...

Kendisini görünce acıkıyorum. Full Time çalışan hamarat ve güler yüzlü biri.

Yuregi guzel bir kadin gonlume taht kurdu ama haberi yok. Insan hayatlarina dokunuyor olmasi beni mutlu ediyor umutlandiriyor.

Nickini geri alabilmesine sevindim..
Hamarat hatun^^

Canim canim VERA hanimcim.
buraya bir sarki birakiyorum.
yeni keşfettim. belki siz daha once dinlemissinizdir..
bu hanimefendinin sesi ve seslendirdigi parcalari cok begendim..
umarim siz de begenirsiniz..
borekleri acarken, sarkiyida acin..
https://youtu.be/syC2SGKAtPI

Hiç tanışmadık ama hep görürüm forumda iyi biri olduğu kesin, harf değiştirme oyununda karşılaşırız sıklıkla ve yorum yazdığım ender üyelerden, hep burada olman dileğiyle :)

Son düzenleme:
Beş milyar yasindaki bir gezegende bize bicilen yetmiş seksen yillik bir ömür, ayri ayri yerlerde çürüyerek gecirecek olma ihtimalimize ne diyorsun??

Ne yazsam yetersiz kalıcakmış gibi hissediyorum ama sen sessizliğimden bile anlarsın biliyorum içim rahat..Bir insan bunca yıl hiç mi değişmez hiç mi duyguları sevgisi eksilmez insanı utandıran iyiliklerin düşüncelerin o kadar içten ki ben hiç alışık değilim belki o yüzden bünyem bazen buna alışmakta zorluk çeksede şimdi de alıştığımdan vazgeçemiyorum senden vazgeçmek ne mümkün be kadın..Hep yanı başımda olduğunu bilmek bana çok büyük bir kuvvet vermiyorda değil iyi ki varsın hep var olasın..

Harika yemekler, tatlılar yapıyor ve yemek yapmayı sevmeyen beni bile imrendiriyor. Cana yakın, doğal tavrı çok hoş ayrıca en kötü durumda bile gülümseyebilen, moral veren yapıda biri olduğu hissine kapıldım.

tükkana gidip tatlılar, börekler yiyeceğim.

Geri