ÜSözlük VERA

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Forumun sultanı ve hâlâ burada olma sebeplerimden biridir ..

ya dur dur bi dakka. emine ulker tarhan degilmis bu. baskasiyla karistirmisim. pardon bi dakka yine karisti. ahsen tv degilmis ahsen.

yaooov yaslandik yegenim iste napalim. kirdik kizin gonlunu. olsun hallederiz. aman da veracim, canim veracim, fistik yegenim benim. bah sana çohlata aldi dayin.

evladim sen de hemen layk yapmissin. bi dur bi bekle, once bi sor. belki kotu bisey dedim? yok yok, okundugu ilk manadaki gibi ikiyüzlü demek istememistim. ulan ben kimi sen sandim acaba ya.

neyse. hakkini helal et yegenim. ama o ahsen tv kimse onu bulazaaam. ona kafayı taktim. o ahsen tv buraya gelecek.

gözlerinden öpmüşem yegen.

2 senedir tanışmaya çalışıoz daha kısmet olmadı
Bazı yorumları lapss diye oturuo çok güzel yazıyo ha üff efsane

Gittin, boşaldı Prag şehri. İçinden elini çekip çıkardığın bir eldiven gibi boşaldı. Söndü artık seni göstermeyen bir ayna gibi...

Seviyorum seni Vera.
Aynı çizgi üzerinde bir seni bir Çavla n'ı. Bir kadın, hem dik duruşlu, hem kendi fikirleri olabilen-ve bunları korkmadan dile getirebilen- kadinsa daha fazla seviyorum. Var ol.

Forumda çok başka bir duruşu ve konumu olduğu tartisilmaz, yapmacık birseyine rastlayamayacaginiz ama en çok ben bilirim kibiri de olmayan biri.

Kaç yıl oldu be hatun sanırım 4’ten fazla
Onca yıldır kahrımı çektin iyi günümde kötü günümde hep yanımda oldun konuşmadığımız sesini duymadığım gün neredeyse yok gibi
Terapist gibisin sesini duymak çok iyi geliyor bana
Hani günlük konun var ya onun gibi sana içimi döküyorum beraber topluyoruz.
Şu karmam çorman ruh halimde bile benim saçmalamalarıma katlanıyorsun. Çok iyi geliyorsun bana iyi ki varsın sen hatun
Çok seviyorum seni

Benim icin aslolan samimiyet ve ictenligi kendisinde buldugumu soyleyebilirim. Her daim pozitif havasi da, uzerimdeki olu topragi atmama vesile oluyor.

- Fil hafizandan operim.

Yıllardır görüyorum forumda hiç tanımasam da.
Çok saygı duyulması gereken biri gibi kalmış aklımda.

Bir gün seninle mutfağa girelim, sen bana elmalı kurabiye yap ben sana çay demleyim.Ortalık tarçın kokusuna karışsın, mevsimlerden kış olsun.Belki bir şarkı da söylersin, ne dersin Vera (:

sevgili VERA enerjilerimiz tutuyor kendisiyle
hamarat hatun kendisi
dinlediği müzikleri severim kendisini de severim
sevgiler VERA sultan

Beni kovmasına saygı duyuyorum assgdfddgdngf

Sözlükte üst sıralara tırmanmışsın sultanım :)
Bu, sanırım konuna üçüncü kelamım.
İyi ki varsın be balım.

Dost,abla,kardeş,yoldaş,can uzar gider.p Akıl,cesaret,merhamet,mantık,vefa bu da uzar gider.d
Neyse bu kadar övgü yeter.sevmezsin sen.d Her şey için teşekkür ederim vera sultan.

Onun kimseye zararı yok. Geliyor pastasını böreğini koyuyor, dostlarıyla konuşup gidiyor. Forumu amacına uygun kullanan kendini bilen üye.

Geri