ÜSözlük VERA

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Yaklaşık 2 yıldır hayatımda olan forumlardan tanıdığım en değerli, en sevdiğim hatundur kendisi hiç sıkılmadan saatlerce konuşur derdimi anlatır yeri geldiğinde saçmalarım onunla
burda onu tanımayanların hakkında yazdıklarına gülüp geçiyorum karşıdan biraz sert görünür ama kendisi gibi yüreği güzel, kalbinde asla kötülük olmayan bir hatundur VERA
hep yamacımda ol :f:
Sevgiler Boz ayı :hello:

Ayy Veram hatunum guzel yureklim... herseyi oldugu gibi soyleyip kendi dusuncesinin arkasindadir.. malesef bayan uyelerden 5 parmak sayamicam kadar aziz..:T:

sen cok seviliyorsun dostlarin tarafindan..hep boyle kal... hep mahsum..

hadi opim bari :sevimli:

gorusuruz prenses :p

Nasıl yani ! Vera'ya üye başlığı daha yeni mi açıldı !
Şaşkınım .. Forumun en sağlam karakterli üyesidir nasıl unutulur !

Vera'nin bazi yorumlari var, eger o yazmasaydi, ben aynisini yazacaktim. Bazi konularda dusuncelerimiz ayni diye farkettim. Ve o yorumlarini okudugum zaman icimden: 'Aynen, bak aynen bende oyle dusunuyorum' diyorum :D

Kendime benzettiğim üye:) Öyle sessiz, sakin , arada neşeli arada sinirli. Daha çok buralarda görmek istediklerimden.

Forumda en az tanıdığım üyelerden birisi. Okuduğum gördüğümde yazdıklarını gülümseyerek okuyorum.

Espiri yapabiliyor. Bu herkesin harcı değil.

Takdir ettiğim üyelerdendir.
Olgun bir karaktere sahip diye düşünüyorum.
Evet Mueddeb'e benziyor. :)

Nickinden dolayı hep bir sevgim olmuştur bu güzel bayana. :dyg:
Tamda göründüğü gibi çıtı pıtı bir ruhu var.
seviliyosun. :dyg:​

Napıyon la :D
insan üstü bi performansı var bu kadının her şeye yetişebiliyor
ne kadardır tanıyorum bilmiyorum ama tanıdığıma memnun olduğumu biliyorum
kek yapmada benden iyi olduğunu idda ediyor ayrıca :D

O kadar iyi tanımıyorum VERA yı ama çok iyi biri olduğundan pek çok eminim...ALLAH sevdiklerine bağışlasın mutlu bir hayat huzurlu bir aile nasip etsin güzel kardeşime..Sevgiler

Kendısını hep cok sevdıgım bırıne benzetıyorum nedense ; sıvrı dıllı , sempatık , ve bunların ısında ulasılması , yanına yaklasılması zor bırı gıbı ..

Tabıkı ; her ınsan yanılgısı gıbı buda bır yanılgı olabılır , cok soguk sandıgın , cok gulec cana yakın olabılır ..

sessiz mi? sakin mi? : ) dışı sizi içi beni diyorum yani :d başka bir yerde yaşadığımız tartışmadan sonra asaletine saygı duyduğum hatun,hatunun dibi. Bazı bazı fikir ayrılıklarına düşsek de onu VERA yapan en büyük özelliği zaten dobralığı. Hatır bilen yanından öpüyorum.

VERA 2014 tbt - vera vera.. bilemiyorum seni tanımam gerekiyormuş gibi hissediyorum. öyle değişik bir enerji yayıyorsun tanışmıyor olsakta :)

26.08.2017 - veraaaa veraaa bal vera. canım vera. tanıdım sevdim saydım. içinden kötülük geçmeyen yüreğini severim senin sultanım! sana çıkan yolları severim!

Madem ki vakit akşam
Madem ne evim barkım
Ne de bir tek aşinam
Açılsın gizli sofram
Gelsin kadehte rakım
Dostum, neşem ve şarkım
Madem ki vakit akşam

Bu görseli atmak istedim arama kaydında, whatsapp'ta tarayıcı da bile en sık kullanılanlarda sen varsın :D

GypG2V.png

Üzülsek de, sevinsek de hep yamacımda ol hatun seviliyorsun

forumda emine ülker tarhan, sokakta ahsen tv

Tipik bir Yay ya.
Bazen beni de eleştiriyor,hoşuma gidiyor.
Devamını beklerim.

Geri