~ Ver Bana Düşlerimi ~

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3223 gün önce görüldü
Sayfamın girişi de bu şarkıyla olsun, sevdiğim parçayla açılışı yapayım. :hppy::kaç:

[YOUTUBE]6YXsDtvORRk[/YOUTUBE]

*

biraz önce ellerinden
bahsettim kendime
evet doğru, kendime
çünkü
ellerini
kimselere
anlatamamanın sorununu
yaşıyorum,
neden?
nedeni tam
anlamı ile ellerin.

farklı bi’ şehirde nefes alıyorsun,
ama gel gör ki her gece
koynumda uyuyorsun.

teninin parmak uçlarıma hissettirdiği sıcaklık, dudağımın boynundan hissettiği huzur. ne tuhaf saçlarımın yüzüne düşüşü. gözlerinin dudağımda oluşu. ellerinin yüzümde duruşu. seviyorum.

dengesizim,
ne yazık ki ellerim parmak uçlarına
değmeden yolda doğru
düzgün yürüyemiyorum

tumblr_o4art5x8fN1ulwytwo1_540.jpg

Kafam o kadar dolu ki atamıyorum içinden hiçbir şeyi. Her gün yeni bir şeyler ekleniyor sanki üzerine. Yoruluyorum, beynim taşıyamıyor bunca sorunu. Çözemiyorum da bir türlü. Sadece her şey güzel olsun istiyorum bu kadar.

[YOUTUBE]k44tvfCZzJE[/YOUTUBE]

bazen kızıyorum sana, inan ki sana kızdığımda bile sana yazmak istiyorum. kendimi bir odaya kapatıp sadece sana yazmak. seni yazmak. elime geçen ufak kağıda. senin bana yaptığın böyle bir şey, böylesine kızarken bile senden kaçıp gidememek sana tutunup kalmak. her kızgınlıkta yeniden en baştan sevdalanmak sana ve yeniden tutulmak.

Bebeğim sayfan hayırlı olsun,bol güzel paylaşımlar dilerim :heyoo:

[YOUTUBE]2fu8gqFN3XE[/YOUTUBE]

Bebeğim sayfan hayırlı olsun,bol güzel paylaşımlar dilerim :heyoo:

[YOUTUBE]2fu8gqFN3XE[/YOUTUBE]

Teşekkür ederim canısııı, bu şarkıyı da pek bi severiiim. :u1::e4:

[YOUTUBE]QjUAdm453Fg[/YOUTUBE]

Benden de sana gelsin. :u3:

Sayfan hayırlı olsun Buse hanım :p

tumblr_ofm8spO6JK1ugb3hao1_540.jpg

Sana gökyüzü ısmarladım,
Gülüşlerinde güneş batsın diye..

Artık hayallerim suya düşecek diye kaygılanmıyorum,
Çünkü düşe düşe yüzmeyi öğrendi onlar…

[YOUTUBE]HFc4zYLQDso[/YOUTUBE]
Gemiler batsa bile bize dokunmasın..

Herkese mutlu görünmek ve hayatımda bir problem yokmuş gibi göstermek o kadar zor ki.
Çok yorgunum oysa.

Bu senin hayatın. Ne seviyorsan onu yap ve bunu sıklıkla yap. Eğer bir şeyi sevmiyorsan, değiştir. Eğer işini sevmiyorsan, bırak. Eğer yeterince vaktin yoksa, televizyon izlemeyi kes. Eğer hayatının aşkını arıyorsan, dur; sevdiğin işleri yapmaya başladığında seni bekliyor olacak. Fazla analiz yapmayı kes, hayat basittir. Her son lokmanı yiyip, değerini bildiğinde bütün duygular güzeldir. Aklını, kollarını ve kalbini yeni şeylere ve insanlara aç, farklılıklarımızla birleşiriz. Yanında gördüğün ilk insana tutkusunun ne olduğunu sor ve ilham verici hayalini onunla paylaş. Sık sık seyahat et, kaybolmak kendini bulmana yardım edecek. Bazı fırsatlar bir kez gelir, onları yakala. Hayat tanıştığın insanlarla ve yarattığın yeni şeylerle ilgili, bu yüzden çık ve yaratmaya başla. Hayat kısa. Hayalini yaşa ve tutkunu paylaş.

Geri