Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu sahibi banlanmış tuzak konu yazmayın![]()
Yönetici bile oldu ve kimse o olduğunu uzun süre anlamamıştı.onu sen bilenlere sor bir.. bazı üyelerin ünv tezi oldu mahlas..😂
mübarek hakkında hergun yeni bir bilgi sayfasi mi açsak...Yönetici bile oldu ve kimse o olduğunu uzun süre anlamamıştı.![]()
Benim kim olduğu yönünde bir tahminim var ancak kanıt olmadığı için iddia da edemiyorum..
Hha? :dBenim kim olduğu yönünde bir tahminim var ancak kanıt olmadığı için iddia da edemiyorum..) Çok bilinen bir Forumsal üyesi bence ve eğlence amaçlı da Mahlas karakterini yaratmış. Bu arada şu an da kesin buradadır.
mahlas zamanlarını ben nasıl kaçırdım ya?Yönetici bile oldu ve kimse o olduğunu uzun süre anlamamıştı.![]()
GEN diye nicki vardı, hatırlarsın. Kategori sorumlusu olduğunda o nicki kullanıyordu ancak tabii ki teknik adminler nasıl fark edemedi, bilemiyorum.mahlas zamanlarını ben nasıl kaçırdım ya?
bayağı eğlenceliymiş buralar.: ))))
GEN'i hayal meyal hatırlıyorum. Bana da bir iki mesaj atmıştı ama çok sonlara yetiştim ben galiba.GEN diye nicki vardı, hatırlarsın. Kategori sorumlusu olduğunda o nicki kullanıyordu ancak tabii ki teknik adminler nasıl fark edemedi, bilemiyorum.
Fark edilince uzaklaştırma almıştı.GEN'i hayal meyal hatırlıyorum. Bana da bir iki mesaj atmıştı ama çok sonlara yetiştim ben galiba.