Velev ki bu forumun sahibi oldunuz, İlk yapacağınız şey ne olurdu?

Konu sahibi son olarak 1026 gün önce görüldü
Kadınlara özel yapardım.p

Boğacak şekilde değil tabii ki.:d

Velev ki Nixie nin bannını açar meraklı kızları banlar pm de kızlara asilanlari banlarim kimseyi de yönetici özel vs yapmam forumun kalitesi düşmesin xd

Hzuzursuzluk cikarani direk banlarim

multileri temizlerim o zaman da forum boşalır : )

Forumdaki bütün multi ve fake üyelikleri tesbit eder üyeliğini sonlandırırdım.

Bu forumun tek sorun bu inanın buna. Bire karşı onlarla üyelik ve hastalıklı kişilikle uğraşıyoruz.

Yöneticiler dışında herkes aynı rankı kullanırdı. Özel üye, onursal üye vs olmazdı. Sebebi de, herkesin yazdığı mesajı dilediği zaman düzenleme hakkı olmasıyla ilintili. Ben iğrenti duyuyorum mesaj silmek, düzenlemek için birilerini aramaktan. Ya da bize direkt o hakkı verin herkes aynı kalabilir. İzin veriyorum.

Ben sütten çıkmış ak kaşık olduğum için geriye kalan herkesi banlardım. Özellikle multileri 2 defa banlardım, işte o zaman 5'inci günün şafağında doğuya bakmamıza gerek kalmayacak.

gençler bi isteğiniz var mı

diye sorardım

Fazla olan renkli rankları minimum düzeye indirerek sadeleştirirdim.

Mesela hangi ranklar?

Üst yönetim var, üst yönetim yardımcısı var. Gözüme fazla gözüküyor ya da alışkın olduğumun dışında ranklar olduğundan belki. Tasarımcı, geliştirici... sanki fazla gibi. Tabii bana öyle. Belki alışkanlıktan kaynaklıdır.

Üst yönetim var, üst yönetim yardımcısı var. Gözüme fazla gözüküyor ya da alışkın olduğumun dışında ranklar olduğundan belki. Tasarımcı, geliştirici... sanki fazla gibi. Tabii bana öyle. Belki alışkanlıktan kaynaklıdır.

Gorev dagilimini nizami olarak yapip yonetici dostlarimizin tam olarak yapmasi gerekenleri belirlemek icin uyguladigimiz bir metod rank sistemi.

Forum buyudukce daha cok ihtiyac olacak bu sekilde ayrimlara. Ben kendi rankimi sileyim isterseniz bir kisi azalsin :)

Guzel düşünceleri olanlari degerlendirmek isterim.

Gorev dagilimini nizami olarak yapip yonetici dostlarimizin tam olarak yapmasi gerekenleri belirlemek icin uyguladigimiz bir metod rank sistemi.

Forum buyudukce daha cok ihtiyac olacak bu sekilde ayrimlara. Ben kendi rankimi sileyim isterseniz bir kisi azalsin :)

Guzel düşünceleri olanlari degerlendirmek isterim.

Onun için yazmadım est. Sadece kendi çapımda gözüme takılanı söyledim ben. :) Belki forumsalın ranklarına alışıncadır.

Geri