Velev ki bu forumun sahibi oldunuz, İlk yapacağınız şey ne olurdu?

Konu sahibi son olarak 1027 gün önce görüldü
İlk icraatınız, uygulamanız, hareketiniz ne olurdu bakalım?

böyle bir konu hatırlıyorum
forum benim olsa her önüme geleni yönetime almazdım sevmediğim tipleri de şutlardım

Sapiklari kadınları asagilayanlari saygı bekleyip saygı duynayanlari banlardim

böyle bir konu hatırlıyorum
forum benim olsa her önüme geleni yönetime almazdım sevmediğim tipleri de şutlardım

Benzer bir başlık linki bulamadım, şayet bulursanız belirtin, bu başlığı çöpe taşıyalım.

:hi:

Saygısız herkesi süresiz banlardım. Tahammülüm yok insanların manevi değerleriyle dalga geçilmesine
hadsiz yorumlar yapılmasına. Herkes haddini bilmeli her konu da. Bende dahil.

Kendimi banlamak

sosyal grup sayfasındaki etiket olayı :honk:
bi de smi kim bulurdum :honk:

Herkesi banlarim tek ben kalirim jgjgkjm

ozel mesajları afişe ederdim. sonraki hengame 2 hafta falan sürerdi herhalde. sonra kapısına kilit :d

@rtyi banlardım :P bunun icin sahibi olmama gerek yok aslında ama :P

İlk icraatım ban olayını kaldırmak olurdu bunun yerine Mesaj Kontrol fonksiyonunu kullanır ve gerilimli mesajlar atan üyelerin mesajlarını bir süreliğine gözetimden geçirtirdim ..

Sadece belli başlı hususlarda bazı üyelerin kayıtlarını silerdim .. Özellikle foruma kız bulmak için gelen ve ağır küfürler edenleri sittin sene affetmezdim ..

Özel üyelik, sözel üyelik , tüzel üyelik , cart üyelik curt üyelik saçmalığını kaldırırdım .. Kime göre neye göre ne diye ne halt yemeye üyeleri sınıflandırıyorsunuz ?

Forum oyunları bölümü başta olmak üzere saçma sapan yüzlerce topici kaldırır bir daha açılmasını yasaklardım .. Örnek ; Altındakinin üstüne sıç gibi ( Abarttım ama o başlığa ramak kalmış durumda )

Bütün bu icraatları yapabilmek adına da gerçekten adaletine itimat ettiğim arkadaşları seçer ve onlara cüzi bir de maaş bağlardım .. Yalnız İŞİN KOLAYINA KAÇIP DOĞRUYU YANLIŞTAN AYIRT ETMEYE ÜŞENEN - KAVGALARI İLK BAŞLATANI ARAMAK YERİNE HERKESE DE AYNI CEZAYI VEREN YANİ TEMBELLİK YAPIP " KONUYU KİTLERİM KONUDAKİLERE DE BANI BASARIM OLUR BİTER " kafasındakileri kibarca kapının yolunu gösterirdim ..

Böyle giderseniz bu konuya da mühür vurulur bak, ona göre.

:hi:

Geri