Vehpi Koc'un Din Anlayisi.

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]AI3K-AKtdFA[/YOUTUBE] videonun sonuna dogru vehpi koc namaz kiliyor arkasindaki koltugun uzerinde duran malum seye dikkat ediniz.

güzel bir derleme olmuş bu tarz ilgi çekici konularının devamını bekliyoruz yabani

zaten isim gucum ilginclik .p takibe devam

Videoda ne anlatılmak isteniyor?
Ayrıca ikinci videonun konuyla ilgisi ne?

oda hediyesi az almadik 10 kg tursili sirf cay bardagi hediye diye : ) videoyu aciklamama gerek var mi adam hem viski icerim hem namaz kilarim diyor..

oda hediyesi az almadik 10 kg tursili sirf cay bardagi hediye diye : ) videoyu aciklamama gerek var mi adam hem viski icerim hem namaz kilarim diyor..

Neyzen Tevfik güzel yazmış. Belki bir şeyler kaparsın.

ntevfik_beheydurzu.jpg

Namazı kılan rakısını içebilir mi evet, içmeli mi hayır. Bizi ilgilendirir mi? Oda hayır.

Vehbi Koçun din anlayışımı hah ailesi araştırılmalı derim:)

Bazıları konuyu bilinçsizce anlamış olsun kimse kimsenin hayatına karışmaz haa ..

sabahtan akşama kadar milletin inancına karışan adamın yorumuna bakın ya :D

Bazıları konuyu bilinçsizce anlamış olsun kimse kimsenin hayatına karışmaz haa ..

Sen başkalarını hayatına karışmama konusunda önce bir kendine çekidüzen ver. Biz sana soruyor muyuz 5 vakit namaz kılıyor musun diye? "Kılmıyorum." dersen sana "Kafirsin." mi diyeceğiz?

Hani diyorsun ya; "Ben insanların hurafelere inanmaması için böyle paylaşımlar yapıyorum." diye.

Ben de şimdi aynısını yapıyorum.

Yabani nickli arkadaş gibi olmayın. Çünkü Kur'an-ı Kerim'de; "Herkesin kazanacağı yalnız kendisine aittir." der. Yani herkes kendinden sorumludur.

O yüzden bu arkadaş gibi yapmayın. Allah'ın emir ve yasaklarına ters düşen şeyler yapmayın.

1. si Vehpi değil Vehbi
2. si Koç grubu malikanesini görmüş biri olarak, giriş kapısının üzerinde kocaman yazılarla yazılmış Arapça ''Bismillahirrahmanirrahim'' yazısı, içerideki ''Allah'' ''Muhammed'' yazıları.

Kaldı ki, ateist olsun gayrimüslim olsun yargılamak bize düşer mi?

Anladığım kadarıyla inançlı birisin. Ve hadi Vehbi Koç gerçekten imanlı bir müslümansa? Bunun hesabını nasıl vereceksin ahirette?

olay donup dolanip bana gelmis yine .p

Sezen ben zaten neye inandigina karismiyorum ki ilginc bir video oldugu icin paylastim yoksa ne yaparsa kendine kapish

Sezen ben zaten neye inandigina karismiyorum ki ilginc bir video oldugu icin paylastim yoksa ne yaparsa kendine kapish

Arkadaşım sen değil misin, arkadaki görüntüye bakın diye. Bu karışmak değil mi?
Ayrıca neresi ilginç?

O ilginse senin insanların inançlarını eleştirmen daha ilginç. Seni de mi paylaşalım şimdi? Bir bitmedin.

arkadaki goruntu namazla dinle alakasi ne :D yani son yillarin modasi illuminati'yi animsatan tek goz sembolune bakin diyom

arkadaki goruntu namazla dinle alakasi ne :D yani son yillarin modasi illuminati'yi animsatan tek goz sembolune bakin diyom

Başlık "Vehbi Koç'un Din Anlayışı". Kendi açtığın konunun konusunu mu bilmiyorsun? Troll müsün evladım sen? İnsanların din anlayışına karışma. Herkesin inancı kendine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri