Veganlık

• Kullanıcı T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2320 gün önce görüldü
Bazı nedenlerle hayvan kökenli gıdaları ve diğer hayvansal ürünleri kullanmayı reddeden kişidir. Vegan kişiler, hayvan kullanımı yoluyla elde edilen gıdaları, giyecekleri ve diğer tüm yan ürünleri kullanmayı reddetmektedir.

- Ekonomik menfaat elde etmek amacıyla, son zamanlarda artış gösteren ve moda haline getirilen durumdur.

Bırakın vitaminsizlikten ölsünler. Bugüne kadar yediniz de ne oldu :))

Ben de veganlığı red ediyorum.yeteri kadar imkanım olda sabah kahvaltısında kavurma yerim

Alerjik bir durumları olabilir.

ULPxxK.jpeg

Herkes bunun için çabalamalı bu dilsiz savunmasız hayvanları insan denilen zalim vahşi masum hayvanlardan korumalı..

ismail bunu beğendi..
1200px-Facebook_Thumb_icon.svg.png

1:34 de barış abinin dediği gibi...
[YOUTUBE]aVqx0088-8s[/YOUTUBE]

Kurban bayramının yaklaştığı günlerde hatırlanmasının arkasında art niyet ararım.

Tesadüfen bu resmî görünce içim cızz etti kurbanla alakası yok meğer çok vicdansızmışız eskiden ava filan giderdim şimdi kan görmeye dayanamıyorum

Bir kuzu gömerim şuan olsa. Ne veganı ya etsiz hayat geçer mi manyak mısınız :d

Bkz.Ilelebet cahil kalmak.
Bkz. Bitkilerin de duygularinin olmasi
Bkz. Kendini bir yerden at

Ömrüm boyunca tüm veganları takdir edecek ama nonvegan olarak yaşayacagım. :D

Ciddi ciddi bir ara denedim. Ama tulum ve lor peyniri ile büyüyen biri olarak bünyem kabul etmedi...

Allah yardimcilari olsun.

Lavaşın içine et diye nohut saramam maalesef. Ben bunun belgesellerini izlerken kavurma yemiş insanım, olur da belgesel sonunda etkilenirsem son son yiyeyim diye. Etkileniyor musunuz? Olabilir ama vazgeçebiliyor musunuz? Hayır... Bi badem sütü ne kadar biliyor musunuz? :( Zenginler denesin...

Vegan lahmacun olursa deneyebilirim. Yoksa malum. Olamam.

Geri