Vefat

Konu sahibi son olarak 4337 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar az önce @CONSTANTINE den haber aldim, maalesef sevgili üyemiz Alem-i Sır 12 gün önce kalp krizi dolasiyla vefat etmis.
Pitre arkadasimiz ailesini ziyaretine gidip bassagligi dilemis.
Ruhuna birer Fatiha gönderelim :(
Mekani cennet olsun..

Not: bu konuyu nereye acicami bilemedim, baya bi bakindim ama uygun bölüm olarak buraya gördüm. eger baska bi bölüm varsa yetkili arkadasalar oraya tasiyabilirler..

Çok üzüldüm gerçkten :( Şiirleri yazdıklarıda aklıma geldi şimdi :(

Allah Rahmet eylesinve sevenlerinede Allah sabırlar versin.. :(

üzüldüm :(
Allah rahmet eylesin sevdiklerine ve Ailesine Allah sabır versin :(

Haberi Okuduyalı 1 Saati geçti ancak kendime gelip bu konuya cevap yazabiliyorum . Bu forumda Yaşadığım acı olayların ikinciside Sayın Alem-i Sır üyemizin Vefat Haberi oldu.

Takıldığı birkaç forumda inceleme yaptım ve aktifliğini göremedim. Pitre Realde kendisiyle görüştüğünü çok şeker birisi olduğunu söylmişti. Pitre bize böylebir haber ulaştırmışsa doğrudur . Allahım günahlarını affeylesin . Seni Unutmayacağız Alem-i Sır Seni U N U T M A Y A C A Ğ I Z .

Şiirlerini inceledikçe rahmet kapılarımız hep açık olucaktır. Allahım Seni ve @CasuaL ı Cennetine koyar inş. :lutfen:

Alem-i Sır

Seni Ve Şiirlerini UNUTMAYACAĞIZ

ozel.gif

Bize yazdığı Son Şiiri ;

http://www.forumbahane.net/guzel-sozler-yazilar-ve-mesajlar/327445-olmek-isterdim.html#post608841

[FONT=&quot]…ölmek isterdim!

[FONT=&quot]Haykırışlarını duydum…[/FONT]
[FONT=&quot]Ama pes etmedim![/FONT]
[FONT=&quot]Gözlerinden akan yaşı biliyordum[/FONT]
[FONT=&quot]Her damlasını yüreğimde topladım[/FONT]
[FONT=&quot]En zor olanı, bende çaresizdim[/FONT]
[FONT=&quot]Çare aradım yine pes etmedim![/FONT]
[FONT=&quot]Seni aradım, seni bulmak istedim[/FONT]
[FONT=&quot]Asla sensiz yaşayamazdım[/FONT]
[FONT=&quot]Sensiz yaşamaktansa…[/FONT]
[FONT=&quot]Bende ölmek isterdim!

[/FONT]
[FONT=&quot]Alem-i Sır[/FONT]

[/FONT]

Rabbim imanlı ölümler versin herkese inşallah.
Allah Rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına sabırlar versin :(

Çok üzücü bir durum çok harika bir insandı Allah rahmet eylesin

Allahım rahmet eylesin ailesine ve sevdiklerine sabır ihsan eylesin çok üzücü bir durum :(

Bugünü yarınınız yokmuş gibi yaşayacaksınız işte her ne kadar aramızda tatsız durumlarda olsa da yarın ne olacağımızın hiç bir garantisi yok o yüzden birbirimizi kırmadan severek yaşayalım burda :) Arkadaşıma Allah rahmet eylesin sevdiklerine ve ailesine sabır versin

Topragı bol mekanı cennet olsun Allah ailesine ve sevenlerine dayanma gücü versin :(

Allah mekanını cennet eylesin. Kendisine rahmet kederli ailesine baş sağlığı dilerim...

Kendisi Emekli Gazeteci idi. Evli olup olmadığı hakkında bir bilgim yok .Nurlar içinde Yatsın

Nerdeyse iki hafta olmus bizim daha yeni ogrenmemizde cok aci :(

Topragi bol olsun..

Cok üzücü bir haber ALLAH ailesine sabir versin mekani cennet olsun ins.:(

Nerdeyse iki hafta olmus bizim daha yeni ogrenmemizde cok aci :(

Topragi bol olsun..

Allah rahmet eylesin.Kendisini tanıma imkanım olmadı ama ölüm öyle acı ki tanımadan bile içinde onun acısını hissedebiliyor insan....

Samimiyetim yoktu ama bende başka forumlardan tanıyorum şiirlerini okumuştum şimdi konuyu okuyunca çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..:( Söylencek söz yok..

Üzüldüm başka bir yerden daha tanıyorum sanırım,yanılmıyor isem.
Allah geride kalanlara sabır versin.Mekanı cennet olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri