Veer zaara

Konu sahibi son olarak 4273 gün önce görüldü
p8vf0.jpg

Tür: Dram Filmleri, Genel, Hint Filmleri, Romantik - Drama Filmler
Yapım: 2004 / HİNDİSTAN

IMDB Puanı: 7.3/10

Yönetmen: Yash Chopra

Oyuncular: Shahrukh Khan,Rani Mukherjee,Amitabh Bachchan,Preity Zinta,Boman Irani

Konu: Shahrukh Khan Veer Zaara Hindistan yapımı filmde karşımıza Veer Pratabh Singh rolünde çıkmaktadır. Veer Pratabh Singh Zaara'ya sırılsıklam aşıktır. Bu ikili arasında yaşanan aşk üzerine kurgulanmış bir filmdir. Veer Pratabh Singh tam aşkına yaşamak üzereyken büyük bir komplo içerisinde kendini bulur. Atılan iftira üzerine tam 22 yıl hapis yatar. Acaba bu 22 yıl süre içerisinde bu iki aşık birbirlerini bekleyebilecekler midir? Veer Zaara hint yapımı aşk filmler arasında 2004 yılında vizyona girerek bolived filmleri arasında başyapıtlar arasına girebilmiştir.​

Her seferinde aamir filmleri falan izlerdik ama bu sefer bu filmi her zamanki gibi forumun eski uyelerinden olan Periiyle beraber izledik.
İzlediğim mukemmel filmlerden biriydi diyebilirim.
hatta aşk dram filmlerinden izlediğim en iyisi bile diyebilirim.
izlemenizi tavsiye ederim.

Her seferinde aamir filmleri falan izlerdik ama bu sefer bu filmi her zamanki gibi forumun eski uyelerinden olan Periiyle beraber izledik.
İzlediğim mukemmel filmlerden biriydi diyebilirim.
hatta aşk dram filmlerinden izlediğim en iyisi bile diyebilirim.
izlemenizi tavsiye ederim.

shahruk khan ın filmi çok güzel :cici: perii de zevkli şimdi harika bir seçim olmuş :hi:

shahruk khan ın filmi çok güzel :cici: perii de zevkli şimdi harika bir seçim olmuş :hi:

evet çok guzel bu film. filmi ben buldum. :icon_wink:şimdi Perii burda olsa başlardı ben söyledim hint filmi izleyelim diye.:haha:

aamirin son filmlerini izledik. artık bizde shakur khana geçelim dedik.:cici:

iNNocent bu film beni aglattımı dedim mi sana agladım diye :p Film süperdi ah aşk ah 22 sene beklediler bizi bekleyen 1 ay bile yok :D Ayrıca banlandım diye eski üye ettin beni hemen sensin eski :p

Perii ben sandimki buraya donmicen.:dusun: Ondan eski dedim:p:p
agladin demek :D
ben buldugum filmler iste boyle oluyor..:zuha:

Geri