Vee Huzurlarınızda Başak

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D:D:D:D:D şuan yorum yapamicam :haha:

hmk0l.jpg

Patiklerin çok güzelmiş :D

Hahaayyt kızım bu senin alt tabanın mı???:zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha:

pembe pijamani yerim gözümden kacmadi haberin olsun corabin icine iyce sokmussun aman üsümesin benim pyensesim :D :haha: varya kopanzi suan yerlerdeyim :zuha: harikasin sen ya :haha: seviyorum seni

o pembe değil evde modayı çok takip ederim pembe ekkose bi kerem :haha: kıı benim ayaklar hiç ısınmıyo o yuzden sıkıştırdım maşşallah gözün gece feneri gibi :haha: bende seni çok seviyorum :kiss:

o pembe değil evde modayı çok takip ederim pembe ekkose bi kerem :haha: kıı benim ayaklar hiç ısınmıyo o yuzden sıkıştırdım maşşallah gözün gece feneri gibi :haha: bende seni çok seviyorum :kiss:

patiklerin altinda beyaz corap var onuda görüyom da neise onu yarin daha detayi anlaticam :zuha: :srl:

patiklerin altinda beyaz corap var onuda görüyom da neise onu yarin daha detayi anlaticam :zuha: :srl:

o ayağımdaki çorap gibi dursada bildiğin patik beyaz çorap sandığın şeyde onun içindeki kalın tüylü tuhaf bişi :D:D:D o ısıtıo ayacıklarımı :haha: yarına bu konuyu bulursan detay verirsin :haha:

Eee bu forum kızları asortik biraz gece yatarken bile modasız yatmayız kahrolsun bukadar güzel olmak zorundamıyız gece yatmadan üstümüzdekilerle bi defileye çıkacak kadar çok şıkız :hih::zuha::zuha::zuha: Başağın patikleri herşeyi söylüyor işte ispata gerek yok:D

evet lütfen böyle hususlarda dikkatli ol :D:D:D
tamam canım gözüm çıksın yanlış görmüşüm :zuha:

:haha: tamam yaa biliyorum ne kaa mükemmel olduğumu Sonyam şımarmtma beni daha fazla :dyg::dyg:

yaaa ben seni yirimmm ya bukadar tatlı olmak zorundamısın sen :kiss:
Mükemmel Arkadaşım benim ya :kiss:

ben bu gazla bu gece uyumam :haha:

bende seni yirim bitanem aşkkelebeğim sihirli değneğim benim çok seviyorum seniiii :srl::srl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri