ßaşak
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Patiklerin çok güzelmiş![]()
şuan yorum yapamicam :haha:
![]()
teşekkür ederim canım o senin güzelliğin :haha:
Yarın dizini öbürsükün kolunu en son yüzünü eklersin umarımBak bekliyoruz devamını
2 ayağım daha olsa kalp çıkıcaktı Smyrnam :haha:
oooo öylemi dur bidaha bakayım yanlış görmüşüm :zuha:
yok o gördüğün aslında benim sindirim sistemim @Sonya :haha:
pembe pijamani yerim gözümden kacmadi haberin olsun corabin icine iyce sokmussun aman üsümesin benim pyensesim:haha: varya kopanzi suan yerlerdeyim :zuha: harikasin sen ya :haha: seviyorum seni
oooo öylemi dur bidaha bakayım yanlış görmüşüm :zuha:
o pembe değil evde modayı çok takip ederim pembe ekkose bi kerem :haha: kıı benim ayaklar hiç ısınmıyo o yuzden sıkıştırdım maşşallah gözün gece feneri gibi :haha: bende seni çok seviyorum :kiss:
patiklerin altinda beyaz corap var onuda görüyom da neise onu yarin daha detayi anlaticam :zuha: :srl:
Eee bu forum kızları asortik biraz gece yatarken bile modasız yatmayız kahrolsun bukadar güzel olmak zorundamıyız gece yatmadan üstümüzdekilerle bi defileye çıkacak kadar çok şıkız :hih::zuha::zuha::zuha: Başağın patikleri herşeyi söylüyor işte ispata gerek yok
o pembe değil evde modayı çok takip ederim pembe ekkose bi kerem :haha: kıı benim ayaklar hiç ısınmıyo o yuzden sıkıştırdım maşşallah gözün gece feneri gibi :haha: bende seni çok seviyorum :kiss:
tamam canım gözüm çıksın yanlış görmüşüm :zuha:
evet lütfen böyle hususlarda dikkatli ol![]()
yaaa ben seni yirimmm ya bukadar tatlı olmak zorundamısın sen :kiss::haha: tamam yaa biliyorum ne kaa mükemmel olduğumu @Sonyam şımarmtma beni daha fazla :dyg::dyg:
yaaa ben seni yirimmm ya bukadar tatlı olmak zorundamısın sen :kiss:
Mükemmel Arkadaşım benim ya :kiss:
Bende seni bi okadar aşkımmm:kiss:
ben bu gazla bu gece uyumam :haha:
bende seni yirim bitanem aşkkelebeğim sihirli değneğim benim çok seviyorum seniiii :srl::srl: