Veda...

Konu sahibi son olarak 780 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soğuk Kahve dediklerin dogruysa eger ozur dilerim senden her kesin icinde. ozur dilemek bu kadar basittir iste, is isten gecmeden yapilmali. Senin yorumuna kirildim sadece..

Hakkında söylenenleri duydum daha sonradan, herkesle samimi olman evet biraz şüphe uyandırıcı idi. Ben de duyduktan sonra acaba mı dedim , kime resim gösterdin ne oldu ne bitti tam bilmiyorum ama şunu söylemeden geçemedim kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin aslında. Tek hatan özelini çok kişiye açman bence, çünkü biraz tanıyıp güvenip daha sonra özelini paylaşmalıydın bana bile ilk tanışdığımız gün anlatmıştın özelini. Bundan sonra umarım aynı hatayı yapmazsın benden yana hakkım helaldir sen de helal et deyip konuya daha yorum yapmamayı düşünüyorum

Abi hayat sizin hayatınız kime ne lan? kime ne abi ne yapıyorsanız yapın dellendirdiniz yine beni :/

Sktr edin herşeyi. Hayat sizin hayatınız sizi en fazla sevmezler olur biter.

Miroşş takma sen kimseyi salla.

@Soğuk Kahve dediklerin dogruysa eger ozur dilerim senden her kesin icinde. ozur dilemek bu kadar basittir iste, is isten gecmeden yapilmali. Senin yorumuna kirildim sadece..

Mirage kiminle aranda sorun varsa onlarla hallet lutfen bu tarz seylere benim adimi karistirmayin. En nefret ettigim seydir yapmadigim biseyle suclanmak.

Hakkında söylenenleri duydum daha sonradan, herkesle samimi olman evet biraz şüphe uyandırıcı idi. Ben de duyduktan sonra acaba mı dedim , kime resim gösterdin ne oldu ne bitti tam bilmiyorum ama şunu söylemeden geçemedim kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin aslında. Tek hatan özelini çok kişiye açman bence, çünkü biraz tanıyıp güvenip daha sonra özelini paylaşmalıydın bana bile ilk tanışdığımız gün anlatmıştın özelini. Bundan sonra umarım aynı hatayı yapmazsın benden yana hakkım helaldir sen de helal et deyip konuya daha yorum yapmamayı düşünüyorum

ama insan bir sormaz mi? ben lydiaya yazdim isbat etmekcin kendimi, lydianin yerine onun arkadasi cevap verdi uzak dur bizden diye. mailome bile yazdim ya lydianin. isbat edicektim kendisi istemedi bende inat degil mi etmiyorium isbat felan artik kimseye dedim. varsa hakkim helal olsun.

Mirage kiminle aranda sorun varsa onlarla hallet lutfen bu tarz seylere benim adimi karistirmayin. En nefret ettigim seydir yapmadigim biseyle suclanmak.

senij ismin yukaridai posttan dolayi gecti Sila.ortaligi karistirdin dedikte beni kastettin sandi,. kusura bakma.

ama insan bir sormaz mi? ben lydiaya yazdim isbat etmekcin kendimi, lydianin yerine onun arkadasi cevap verdi uzak dur bizden diye. mailome bile yazdim ya lydianin. isbat edicektim kendisi istemedi bende inat degil mi etmiyorium isbat felan artik kimseye dedim. varsa hakkim helal olsun.

Ben duyduğumda sen gitmişsin neyi kime soracağım? Sonra da dün gelip yazmışsın. Sormaya fırsat kalmadı kendi adıma , zaten bir veda dahi etmeden gitmiştin. Hakkında hayırlısı olsun dilerim

senij ismin yukaridai posttan dolayi gecti Sila.ortaligi karistirdin dedikte beni kastettin sandi,. kusura bakma.

Burasi sanal bi platform kimin ne oldugunu bilemeyiz muneccim degiliz sonucta. Herkes istedigi sekilde istedigi kimlikle takilir. İnanip inanmamak bizlere kalmis. Sana neden kizdigimi pm de anlattim zaten dahada fazla bisey demek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri