Veda...

Konu sahibi son olarak 780 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibi aklı başında insanların bu forumda daha çok olması gerektiğini düşünen ve her fırsatta söyleyen biri olarak,bu şekilde bırakman beni üzdü takip ettiğim kadarı ile gayet saygılı ve efendi bir adamdın senin gibi insanlardan fazla yok bu sanal denen ortamda ne diyelim uğurlar ola umarım tekrar görüşürüz bir yerde selametle.

Madem foruma girmeyeceksin ne diye gelip ortaligi karistiriyosun be kadın.
Biz burda neler gorduk bize neler yapildi.
Onemli olan cekip gitmek degil mucadele etmektir.
Hayatın gercegi bu degil mi zaten.
Real hayatımızdada surekli hosumuza gitmeyen adil olmayan seyler yasiyoruz sahit oluyoruz.
Qasem gitmemelisin. Bu forumun ve bizlerin sana ihtiyaci var.

Senin gitmen bir kere gereksiz bir gidiş.
Sonuçta olayın merkezinde olanlar belli,sorunları ne ise özelde hallettiklerini söylüyor.
Halletmemiş olsalar bile buraya yansıtmaları yine onların şahıslarını ilgilendirir.
Gitmen doğru gelmedi,nasıl huzurlu olacaksan öyle olsun diyeyim.

Hoş kal.

Arkadaşın gidişine gerçekten üzüldüm. Her şey gölünce olsun. Zaman zaman benim de aklımdan geçmiyor değil; Ancak, kimsenin birinin gidişine sebep olmaması gerektiğini hatırlatmak isterim.

Herkesin iyiliğini isteyen uzlaştırıcı yönde konuşan bir insansın .Sen az zamanda çok yol kat ettin ve bir o kadarda yoruldun bunu anlayabiliyorum .
İnşallah dönersin .

adam ben gidiom yazmayın yorum yapmayın demiş neden yazıyosunuz. bu istediğine bari saygı gösterin susun. yönetim konuyu kapatsın üstüne bir gün yattık uyuduk.

Kızla ne alakası varya ?
Kiza iftira atılmış sussamiydi ?
Ne ara bu kadar acimasiz oldunuz. Ayrıca bu veda ile kizin ne alakası var . Gitmek isteyen gayet aklı başında bir adam kiza niye yükleniyor onu anlamadim ? Şunu da ekleyeyim madem altına yazilmasi istenmiyor neden konu açılıyor ?
Qasem Senin gitmenden kim sorumlu ise bunu belirt zaten epey huzursuzluk oldu birde suçu olmayan insanlar zan altinda kalmasin.
Mutlu kal.

Adamın gitme sebebi ortamda yapılan yersiz konuşmalar dedikodular ve insanların saygısız davranışları bu ortamda kalmak istememesi.

Ozaman Kizi suçlamayin zaten kiz kendini epey ezdi bide bu vedayi ona yüklemeyin hepinizin birseylerini okudum burda gerginlik laf vurma tartisma olabiliyor ki kizin özel hayatı deşifre oldu haksizmi o konuyu acmakta ?
harcamayin insanları

Buranın altına yazmamanızı rica ettim...

Madem yazdınız ve ben Restfull kardeşimden cevap bekliyorum o halde ben bu olaya bir son vereyim....

Bakınız Arkadaşlar...

Bizler Adil ve dürüst insanlar olmalıyız...
net ve anlaşılır insanalar. hepimizin özeli olabilir. Burası bir düşünce platformudur, Burada özel hayatlarla değil düşünce dünyamızla gündeme geliriz...

Benimle alakası olmayan bir konu diyen arkadaşlarıma ithafen...

Kişilerin özel hayatını birileri forumda deşifre ediyor ise yönetim bunu engellemek ve buna mani olmak gerekenlere gereken cezayı vermek zorundadır. Ve ortada ciddi bir iftira ve karalama varken ve yönetimden arkadaşlar bunu forum geneline yansıtmış ve özellerde halletmeleri gereken şeyi Aleni bir şekilde Foruma yansıtmış , iftira ve karalama ların merkezinde yer almışlarsa Benim sorumluluğum buna alet olmamak ve dur demektir. Ben yönetici iki arkadaşıda uyardım. ama konuyu yinede kapatmadılar.

Forumda mevcut yöneticilerin müdahalesi için çağrıda bulundum, yine aynı... Değerli Yönetimdeki kardeşlerim Bu haksızlık konusunda susmam dilsiz şeytanlık değilde ne ... Bana ilk geldiğimde yazan benle tanışan ve hayatını anlatan , inandığım güvendiğim bir insandı Mirage Kardeşim. Bir çoğunuz özelime gelip sorunlarınızdan yada hayatınızdan bahsettiniz. Bizzat gelip tanıştınız. Ben hepinize inanıp güvendiğimi defalarca söyledim. Ve bu sevdiklerimden biride Mirage Kardeşim di...

Bu olayın gecesi özelime yazanlarda kendini biliyor genele yazanlarda... Benim tek derdim konuyu kapatmak ve Bir hanım kızımızın özel hayatının ortaya dökülmemesiydi. ve İftira karalamaların ortada uçuşmamasıydı. Ama Ben sizlerin söylemlerinden şüpheye düştüm.

Mirage nasıl Abim dediği birine yalan söyler dedim. Madem erkek bana neden kendini bayan olarak tanıtıyor. Ve ona ulaşıp konuşmadan inanmayacağıma karar kıldım. Biri size bir haber getirdiğinde onu iyice araştırmadan aşikar etmek bizim ilkemize sığmaz.

Siz yöneticiler Zan olan bir olayı buraya taşıdınız.

Ben Mirageye ulaştım. Aradım konuştum.... Gördüm.... Hanım hanımcık tertemiz vede güzel bir hanım kızımız...

Hiç te erkek değil.
Kan hastası söylendiği üzere kanser değil... Bunu zaten öncedende biliyordum. Ailevi problemleri olduğunu ve boşanmak üzere olduğu vs bir çok şeyini zaten benle paylaşmıştı. Adminler özel mesajlarımı C Panelden görebilirler...

Açık ve net bir iftira atılışken burada , Bunun karşısında susmak bize yaraşmazdı... Yazıklar olsun bu söylentilere kulak asıp Hanım kızımızı üzenlere...metalblood tüm bunlara şahittir...

Ayrıca Bugün buraya gelmemin nedenlerinden biri , Kimse yaptığı hataları benimle temizlemesin... Güya ben Lydia kardeşimi şikayet etmişim. bir de yönetime... Yuh ya yuh... Tüm yönetim burada şuan... Hanginize şikayet mesajı yazdım ben ?

Ben bu olayA GÖZ YUMDUGU ve OLAYI GENELE Taşıyan tüm yönetime ve yöneticilereydi sitemim... Yalnıştı... yalnış yaptılar, kendilerine çeki düzen vermek zorundaydılar...

Yönetimdeki arkadaşlardan ricam bu konuyu kitleyin... Altına yazılmasını istemiyorum.
Mirage kardeşimin üye sözlüğünede yazan arkadaşlara duyduklarınızla NASIL OLURDA BİR ARAKADAŞIMIZI KARDEŞİMİZE OLMADIK KELİMELER YAZARSINIZ.... İmanınız size bunu mu emrediyor... Yazıklar olsun sizlere...

Yönetici arkadaşlar; Mirage kardeşimin üye sözlüğünü ya kökten silin yada şu son zamanlarda yazılan aslı astarından kopuk zanna dayanan mesajları siliniz....

Bu arada sevgili HeavenLy biz başka yerdende tanışıyoruz. inşallah bu tanışıklık bağımız kopmaz. Benim için Forumsal konusu kapanmış ve burada Restful un helalliğini beklemekteyim. Kardeşim bana yazdıktan sonra hiç girmeyeceğim...

Soruları olan arkadaşlara gelince , Sorularınızı tek tek kaleme alıp Haksöz dergisinde yada Yöneliş veya haksöz haber dergilerinde yayınlayacağım inşallah oradan okuyabilirsiniz...

Allah razı olsun hepinizden.
Hepinizi tek tek ayrı ayrı değerli buluyorum....
Ama ilkelerim gereği burada devam edemem...
Geldiğim yerdende bu yüzden ayrılmıştım...
Gerekirse heryerden tek tek ayrılırım, ama ilkelerimden taviz vermem...

Ozaman Kizi suçlamayin zaten kiz kendini epey ezdi bide bu vedayi ona yüklemeyin hepinizin birseylerini okudum burda gerginlik laf vurma tartisma olabiliyor ki kizin özel hayatı deşifre oldu haksizmi o konuyu acmakta ?
harcamayin insanları

Ben kendi adıma böyle bir şey yapmadım yapmam da.
Mirage de tanımam .
Isterse fahise olsun beni ilgilendirmez . Insan başkaları ile laubali sekilde samimi olduğunda bazı şeylere katlanmak zorunda kalıyor işte.

İşte bu adam yönetim e kızıyor onlara hitaben sözleri kızı niye karistiriyorsunuz ?
Ki defalarca üzüldü yazdı abi benim yüzümden bırakma diye nedir bu ya

İnsanlar hep konuşur iftira atmak da kolaydır hele ki böyle sanal ortamlarda bu daha da fazladır.Bence çok fazla takmamak lazım eğer herşey yalansa emin ol aşığa çıkıyor onlarda utanıyorlar.Sonra gelip özür diliyorlar.
Neyse olayıda bilmiyorum kişileride ama herşeyin hayırlısı :tatlı:

Çevresi geniş olan insanlar banlanmaz,konuları kapatılmaz,konu içindeki hakaretler,küfürler düzeltilip görmezden gelinir olay akışında devam eder.
Yaptıkları yanlış; ya bunda birşey yok sen fazla alıngansın suç sende söylemiyle olaylar ört pas edilir.
Bizde böyle işine gelmiyorsa girmezsin denilir.
Bilmiyorum acaba burdada öylemi ?
Abi doğru olanı yaparsın sen hakkında hayırlısı olsun.

Abim olay baskaydi, benim erkek oldigumu burda dememislerd. ama oyle seyler soylentiler oldu ki hakkimda sen beni erkek bile sandin. neyse ki sana kendimi gostererek isbat ettim kendimi. yalnizca ona degil metalblood kardesime de gosterdim kendimi fake olmadigimi isbat ettim. cok sukur ki en ufak suphesi kalmadi abimin benle ilgili. beni suclayan Sila kizimiz, benim tum hayatimi desifre ettiler tum ozelim havada ucustu nerdeyse, peki ben bunlara nasil susa bilirdim? Sozlugume yazilanlari, arkadasliktan gozundem cikaranlari, benden uzak dur diyenleri.. Napsaydim acaba? ee ii yapiyosunuz cansiniz balsiniz hepiniz mi deseydim ? Abim bak ben uzaklastim forumdan zaten tum ozelim desofre oldu zaten. sen gitme lutfen nolursun sen kal burda. kal ki burda imsanlar dogru olanlari ogrensin.

Bu forumda alınması gereken en güzek karar abi. Sen bilirsin nasıl nerede ne yapacağını. Eğer böyle bir karar almışsan bir bildiğin vardır.

Soğuk Kahve dediklerin dogruysa eger ozur dilerim senden her kesin icinde. ozur dilemek bu kadar basittir iste, is isten gecmeden yapilmali. Senin yorumuna kirildim sadece..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri