Veda...

Konu sahibi son olarak 780 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes Tanışma Mesajı yazar...
Benden de bir veda yazısı...

Akşam Forum geneline yansımaması gereken bir konu; Ki bu kişiliği zedeleyici ve Sui zan içeren bir konu ve acınacak yönü de Bizzat yöneticiler tarafından foruma yansıtıldı...

Oysa yönetim böyle bir vakıa olacağı zaman , Bunu engellemek buna mani olmak ve bunu yapanları buradan uzaklaştırmak yada gerekli cezayı vermekle mesuldürler...

Kişi kendini nasıl yansıtırsa, Biz kişiyi o şekilde kabul etmek durumundayız. Özel hayatı bizi ilgilendirmez, Sebep ne olursa olsun Asla ve Kat'an kimsenin bize kendini kabul etmesine gerek yoktur. böyle bişey isteme hakkımızda yok...

Ben zaten Bulunduğum yerden bu gibi yönetim hatalarından dolayı bırakıp yeni yer arayıp buraya gelmiştim. Burada da benzer bir durumun başka birine yapılması , Gelecekte bizede yapılabileceği anlamını taşır...

Bu olayda bana Tüm forumların temelde aynı olduğu, zamanımın tamamının haber ve dergi ve makale lere ayırmam gerektiğini gösterdi...

Akşam da kendimle bir iç hesaplaşmaya girdim, Ve yönetimin hem olaya karışması hemde seyirci olması , İlkesel olarak burada bulunan varlığımı bitirmem gerektiğini düşündürdü...

Kimse üzerinde hakkım yok, Ama sizlerin çoğunun üzerimde hakkı mevcut.

Başta Lydia ve Restful olmak üzere hepiniz hakkınızı helal ediniz... Varsa eğer ki hakkım herkese helaldir...

Mesaj altına bişey yazmazssanız sevinirim.
Çünkü sayfayı kapattığımda birdaha asla açmayacağım. Bu yüzden yürekten hellalleşmeniz benim için yeterlidir...

Selamun Aleyküm...
Rabbe emanet olunuz...

Yönetime Not ; Bu kadar emeğime karşılık bu veda yazımı 24 saat boyunca Yönetimin hedef alındığı gerekçesi ile silmezsseniz memnun olurum...

Ama belki durum göründüğü gibi değildir. Belki ortamdan rahatsız olmuş olabilirsiniz haklisiniz . Emin olun ben burada öyle şeyler gördüm ki çoğu kez Susup gülüp geçiyorum yazarak anlaşmak çok zordur.
Herkesten sizin gibi olmasını bekleyemezsiniz.
Ha katıldığım konu yönetimin yansıtması

Hıc pısman degılım yansıttıgım ıcın , cunku sankı ben ıftıra cıkarmısım gıbı oldu , gelıp konuda kendını savundu falan. tabı kı bene savunacaktım.
yolun acık olsun ne dıyım abı.

Ne oldu yine.

Qasem gel gitme. Normal bunlar neler oluyo neler.

Anlamsız bu veda Şahsına bir saldırı yoksa fikrini söylemen ve geri cekilmen kafi bunları durduramazsin burdan gidersin gittigin yerlerdede görürsün yada gerçek hayatta inan kimse bunu anlamaz .
Aslında seni çok iyi anlıyorum gitmek yerine canini sıkan insanlara doğru olanı empoze edersen hem pes etmemis hemde seni seven arkadaşların
Senden mahrum etmemis olursun hoscakal ;o

Dun aksam ne oldu bitti bilmiyorum meseleyi ama gitmek cozumse bir sey diyemem.Akli basinda olgun saygili bir insansn uzuldum veda etmene. .isin gucun rast gelsin Allaha emanet ol.

Aklı başında olan insan sayısı forumda bir hayli az sizde o mantıklı yazanlardandınız kalmanızı gönülden isterdim sahsim adına.
Yinede karar sizin, Allaha emanet olun sizde...

Qasem abi ozur dilerim her sey icin sana yazmak icin gelmistim oysa buraya. yeminle namus meselesinde de diger meselede de cok igrenc iftiraya ugradim ve bunu yapmaga mecbur oldum. ustteki hanimefendi en sevdigimdi o yuzden bana inanmadigi icin kizdim ona. o paylasimi da yapmaga ,ecburdum abi gormedin mi tum ozelim ortalardaydi. abi ben zaten foruma girmicem sadece sana yazmakcin gelmistim lutfen gitme sen.

Arkadas 2 gun foruma girmiyoz neler oluyo ya :T:

Konu ne sorun ne bilmiyorum ama bende gitmemenizden yanayım.Bi kez daha düsünün derim Sizin gibi aklı basında olgun insanlara herzaman ihtiyaç var :)

Ne oldu yahu? Hiçbir şeyden haberim yok benim:( Nereye gidiyorsun? Ben en başından beri bu forumun senin gibilere ihtiyacı var demiyor muyum? Yanlış yapmışsın. Her şey dört dörtlük olmuyor malesef , hayatta da böyle ama yanlış gördüklerimizi bile düzeltmekle ya da en azından bunun için çaba göstermekle mükellefiz. Keşke gitmeseydin şahsen ben sevmiştim seni,değerli biriydin. Ama dönersen ya da bi uğrarsan mutlaka selam ver

Allaha emanet ol.

Abi değmez (:
Ama sana akıl vermekte haddim değil hayırlısı neyse o olsun.

Şu sanal ortamı eğlence değilde yararlı amaçlar ile kullanıp bizide bilgilendiren nadir kişilerdensin abi kötü oldu bu

Ne oluyor bee , kim kime ne yapmis .Bi soz vardi aklima gdi gidecegi yeri biliyor o "açma sirrini dostuna , oda soyler dostuna , sir olmaktan cikar ha , olur dedikodu milletin agzinda " ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri