Veda

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
VEDA

Elimi tuttuğun an dünya dönmez olmuştu.beni öptüğünde yıldızların parıldadığını gördüm sanki gülüyorlardı bana sana inandığım içinaptallığıma.
beraber uyur beraber ağlardık.gözlerine baktığımda kanatlanırdım sanki.her gece gözlerimi kapadığımda sen olurdun aklımda.hayallerim vardı senin söndürdüğün rüyalarım vardı sen gitmeden önce.
mutluyduk!birgün beni bırakıp gideceğini aklıma bile getirmezdim.hatırlarmısın bilmem bana seni seviyorum dediğin anları.ben her dakikasını hala yaşıyorumkendimce.
bana ağlamayı unutturmuştun yeniden öğreteceğini hiç düşünmemiştim.
neden beni bırakıp gittin?soramadım sana.
öyle bir bıraktınki ellerimi doğruca düştüm boşluğa
gözlerini kaçırdın benden.işte o an öldürdün beni.ağlamak istedimbağırmak belkide ölmek. yapamadım.
kendime gelemedim bir sürenefes alamadım günlerce.gözyaşlarım sel olduyinede vazgeçmedim seni sevmektenseni beklemekten.
ömür boyu beklerim dedim ama dayanamadım.bu şehir seninle doluydu.yapamadım sıkıldımyoruldum.
benim için aşk asla yılmamaktı asla vazgeçmemekti asla keşke dememekti yine olsa yine sevmekti.
çıktım pencereye gözlerimde yaşlarla ve hiç düşünmeden attım kendimi aşağıya.hani yapamazdımhani atamazdım?!sana delicesine aşıktım ben
ben senin için yaşıyordum ama gittinsen öldürdün beni.
arkanı dönüp gittiğin gün ölmüştüm ben.şimdi eğer benim için ağlıyorsan bir yerlerde sakın ağlama sil gözyaşlarını.
düşün;
seni ne kadar çok sevdiğimi ve senden ne kadar çok nefret ettiğimi düşün.
ben haketmedim ama sen bensizliği hakediyorsun.

çok uzaktasın biliyorum ama hala sesini duyabiliyorumsıcaklığını bana dokunuşunu hissedebiliyorum.ve hala seni çok seviyorum.
bir gün mutlaka görüşeceğiz.

Geri