Ve Şampiyon Cimbom

Konu sahibi son olarak 3836 gün önce görüldü
benim kaçırdığım bi şeyler mi oldu acaba noldu yaa burdaaaa :aaa: wiltord abi neden banlandi yaa noluyo ben neyi kacirdim ki arada? ne tecavuzu ne hakaret kim kime hakaret etti yaa nolduuuu??? :aaa:
Sen sus kuzucum [emoji14]

:msm:

Sen sus kuzucum [emoji14]

:msm:

canım valla bişi anlamadım ki ben bi baktım wiltord banlanmış
küfür edecek biride değildi ki acaba noldu diye merak ettim yaa
özelde anlatsana yaa bana gitmesini istemezdim ki onun noldu ki
acaba burda. Restful bile bu kadar sinirlenmişse acaip şeyler
olmuş canım demek ki.

la benim capsi neden kaldırdınız? hep işinize geldiği gibi hareket ediyorsunuz.

la benim capsi neden kaldırdınız? hep işinize geldiği gibi hareket ediyorsunuz.

Futbolla alakası olmayan biri olarak işime geldiği gibi hareket etmediğimi belirtirken başka takım taraftarlarını kışkırtacak her yorumu sildiğimi belirteyim.
Uyarı mesajımda yazdıklarım açık ve netti :cici:

Galatasaray'lı arkadaşları tebrik ederim :)
Beşiktaşı da mücadelesinden dolayı kutlarım .

Futbolla alakası olmayan biri olarak işime geldiği gibi hareket etmediğimi belirtirken başka takım taraftarlarını kışkırtacak her yorumu sildiğimi belirteyim.

off ablacık yaa ağız tadıyla dalgada geçemiyoz :hih: capları bari yayınlayalım telif hakkı bizde değil sonuçta :T:

off ablacık yaa ağız tadıyla dalgada geçemiyoz :hih: capları bari yayınlayalım telif hakkı bizde değil sonuçta :T:

Sen sus hep senin başının altından çıkıyor bunlar :hih:
Konuyu kutlamalar için kapatmak istemiyorum ama futbol için kimse kimseye hakaret edip incitmesin.

Sen sus hep senin başının altından çıkıyor bunlar :hih:
Konuyu kutlamalar için kapatmak istemiyorum ama futbol için kimse kimseye hakaret edip incitmesin.

:haha: tamam yaaa sustum ben , kendimi savunacak pek bi tarafım olduğunu sanmıyorum , ama şu caplar konusunda düşünelim biraz yani :haha:

Şimdi baktım sende Galatasaraylısın, yapman gerekeni yapıyorsun belki fakat burada sevincimizi gösteriyoruz tebrikleri alıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz. Rakip takımdakiler rahatsız oluyorsa girmeyecek bu konuya bu kadar basit. Alt tarafı bir caps ya üyeye hakaret yok bir şey yok kışkırtma diyorsun da kışkırtacak bir durum yok ki ortada her hafta yapıyoruz bunları aynısını galatasaraya da yapıyorlar, gülün geçin bu kadar basit.

Tebrik etmeye gelmiştim ama konu amacından çıkmış.

Şimdi baktım sende Galatasaraylısın, yapman gerekeni yapıyorsun belki fakat burada sevincimizi gösteriyoruz tebrikleri alıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz. Rakip takımdakiler rahatsız oluyorsa girmeyecek bu konuya bu kadar basit. Alt tarafı bir caps ya üyeye hakaret yok bir şey yok kışkırtma diyorsun da kışkırtacak bir durum yok ki ortada her hafta yapıyoruz bunları aynısını galatasaraya da yapıyorlar, gülün geçin bu kadar basit.

Yorumlarda capslerde koyduklar havada uçuşurken takımları kız yerine koymanın yanı sıra tutanları yeren şeyler olunca adaleti sağlamak açısından bunu yapmak zorunundayız.
Yoksa atılan her mesajın peşine düşüp kim ne yazmış bu mesaj nereye gider anlamı ne diye düşünmek beni de yoruyor.Yoksa üye banlamaktan ya da yorumları silmekten zevk alan biri de değilim.

Her türlü şampiyon muyuz şimdi. Biraz özetler mi biri bana. Pek takip edemedim bu ara :/

Her türlü şampiyon muyuz şimdi. Biraz özetler mi biri bana. Pek takip edemedim bu ara :/

kamki puanımız 76 , fener istanbulla oynucak yani ligin 4 cüsüyle fener yenilir yada beraber kalırsa kesin şampiyonuz , eğer yenerse haftaya biz rizeyi yenmemiz lazım ligin sondan 4 cüsü rize .Olaylar bu şekilde gerçekleşirse rizeyi yenince şampiyonuz yenemez berabere kalırsak yine şampiyonuz yenilirsek fener kasımpaşayla oynucak yenerse onu fener şampiyon yani fenerin şampiyon olma oranı %5 gibi , gs %95 şampiyon :D

kamki puanımız 76 , fener istanbulla oynucak yani ligin 4 cüsüyle fener yenilir yada beraber kalırsa kesin şampiyonuz , eğer yenerse haftaya biz rizeyi yenmemiz lazım ligin sondan 4 cüsü rize .Olaylar bu şekilde gerçekleşirse rizeyi yenince şampiyonuz yenemez berabere kalırsak yine şampiyonuz yenilirsek fener kasımpaşayla oynucak yenerse onu fener şampiyon yani fenerin şampiyon olma oranı %5 gibi , gs %95 şampiyon :D

Madem durum böyle bence fener gibi erkenden sevinmeyelim biz de. 8 sene önce yaptığı kutlama kursaklarında kalmıştı. Kutlamak için erken bence. Acele etmeye gerek yok

Hevesiniz kursanızda kalmasın demedi demeyin :))))

Geri