...Ve onunla evlendi

Konu sahibi son olarak 3158 gün önce görüldü
tumblr_mzio2lufnu1s4qtozo1_500.jpg

tumblr_mzio2lufnu1s4qtozo2_500.jpg

tumblr_mzio2lufnu1s4qtozo3_500.jpg

tumblr_mzio2lufnu1s4qtozo4_500.jpg

tumblr_mzio2lufnu1s4qtozo5_500.jpg

tumblr_mzio2lufnu1s4qtozo6_400.jpg

tumblr_mzio2lufnu1s4qtozo7_500.jpg

tumblr_mzio2lufnu1s4qtozo8_500.jpg

Kadınlarla ilişkilernde sürekli hüsrana uğramaktan şikayetçi olan Avusturyalı bir adam hayalindeki sevgilinin silikon bebeğini yaptırdı. Ve onunla evlendi.

Sonu kötü biten birkaç ilişki sonrası aradığı kadını bulamayacağına inanan Davecat, ABD’de gerçeğine en yakın silikon bebekler üreten Abyss Creations adlıfirmaya gitti.

Burada hayalindeki kadını tarif eden Davecat’e, 6 aylık bekleme süresinin ardından tabuta benzer bir kutu içinde oyuncağını gönderildi.

Davecat’in 6 bin dolar ödeyerek satın aldığı bebeğin adı Sidore Kuroneko’ydu. Yapay kadına görür görmez aşık olduğunu söyleyen Davecat 13 yıldır Sidore ile evli olduğunu söylüyor.

Yüz tipi, vücut şekli, göz rengi, cilt rengi, makyajına kadar hayalindeki kadına kavuştuğunu anlatan Davecat, “Sidore ile ilişkimiz yüzde 70 seks, yüzde 30 sohbet üzerine kurulu. Sessizce beni dinlemesi, eve geç geldiğim zaman dır dır etmemesi, her zaman temiz ve bakımlı olması hoşuma gidiyor” diyor.

Davecat kendisini yapay dünyaya o kadar kaptırmış ki, oyuncak bebeği ve kendisine alyans bile almış. 15. yıldönümlerinde dövme yaptırmayı planlıyor.

Sidore’nin parmağına tek taş pırlanta takan Davecat, “O bunu hak ederecek tek kadın” diyor.

~alinti~

%70'i seks üzerineymiş ilişkilerinin.
olm başka ne üzerine olcak zaten.

Hikayenin sonunda 1 dişi 1 erkek 2 küçük saklama kapları oluyor

Türk ü arayin gelsin hemen. benim o cekmecede kisa dokuz var onu da alsin gelsin.

Hani nefes alsın yeterdi, silikon ne la?

Son resimde biri daha var hayalindeki kadınla bile monoton gelmeye başladıysa demek threesome falan yapıyorlardır asdasfjkl

İnsanlara ben evliyim ve şişme karım mı var diyecek? Gülerler la!

Tanrı akılları pay ederken, birileri kenefte kalmış olmalı.

Haber olmak için yapıyorlar bence böyle ilginçlikleri :p

Geri