Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Vatana millete hayırlı olsun : D dönen dönene..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha dün inkar ediyorlardı KAP'a ancak yarın bildirirler. Namus, haysiyet,.... kalmamış, korkaklık, kokmuşluk,.... tavan yapıyor.KAP' a bildirildi mi
Bu durumun kısa ve öz yorumuÇok ağır linç yedi sosyal medyada. Ve zerre kadar bu linçi haketmedi Özlem Hanım. Ya kardeşim kadın ne yaptı size? Vatana ihanet mi etti? Demokratik hakkını kullandı, başka partiye geçti. Yok topukladı, yok hapisten korktu, yok dönek yok şöyle yok böyle. Zamanında benzer linç altılı masadan kalkınca Meral Akşener'e yapılmıştı. Daha önce Muharrem İnce'ye, Sinan Oğan'a. Yeri geldiğinde hak, hukuk, özgürlük, demokrasi diyenler şimdi aralarından biri başka partiye gitmek isteyince gidemezsin, yapamazsın diye ses yükseltiyor.
Sen öyle görebilirsin ama o kararı verenin öyle bir niyeti yoktur mesela.Bu durumun kısa ve öz yorumu
"Yediğin kaba pislemek" başka yoruma hacet yok
Yanılıyorsun, demokratik hak seçim öncesi olur, o milletin oylarıyla başkan seçildi. Giderken, parti değiştirirken seçmenine sordumu, razısını aldı mı? Ben bunu sadeca bu şahıs için söylemiyorum, böyle davranan herkes için geçerli. Seçim dönemi demokratik hakkı kullansın şimdi olamaz.Çok ağır linç yedi sosyal medyada. Ve zerre kadar bu linçi haketmedi Özlem Hanım. Ya kardeşim kadın ne yaptı size? Vatana ihanet mi etti? Demokratik hakkını kullandı, başka partiye geçti. Yok topukladı, yok hapisten korktu, yok dönek yok şöyle yok böyle. Zamanında benzer linç altılı masadan kalkınca Meral Akşener'e yapılmıştı. Daha önce Muharrem İnce'ye, Sinan Oğan'a. Yeri geldiğinde hak, hukuk, özgürlük, demokrasi diyenler şimdi aralarından biri başka partiye gitmek isteyince gidemezsin, yapamazsın diye ses yükseltiyor.
Demekki iktidar elilie ülkeyi soymaktır bunun adı. Bunların hepsi senden, benden daha fazla Türkiye sevdalısıdır konuşmaya gelince, biz ise vatan hainiyiz sjsjhk.Eşinin şirketlerinin iflas ettiği AKP ye geçmesi durumunda iflastan kurtarılaçağıda söylentiler arasında. Öyle bir habere denk gelmiştim bugün.