Ve bazen banlanırsın

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ulan bu forumda neler yaşanmadı ya, argo butonu, sansürsüz bölüm ahahah. Meme attık diye yalaka Alper beni banlamıştı. Meme lan hepsi, hiç mi görmedin, bölüm sansürsüz..

O degil de, öö kaka sansürsüz bölüm diyenlerin eksiksiz hepsinin,o bölümde online olmalari.
Aştik artik.
Cükler memeler havada ucusuyor mssllh.

Hiç banlanmadim.
Emre geçti gitti,X geçti gitti... Ben kaldım.
Çünkü prof. sinsilik böyle bi sey... Emre ile konuştuk geçen evlenmiş, işini ilerletmis falan.

Keske sonsuz banlasaydin, niki silseydin de bu günleri görmeseydim..7 yil olacak..ne diyeyim artik...Allah bizi islah etsin.
Haklısın, arsız gibi diziyi bıraktım forumda hatunlar ne yazdı diye, bir o sayfaya bir bu sayfaya bakıyorum.. eski konularıma bakıyorum.. ya ben aylar yıllarca girmiyorum daha mutluyum aslında :)

Eski tadı tuzu yok ya.
Yaslaniyok..

Haklısın, arsız gibi diziyi bıraktım forumda hatunlar ne yazdı diye, bir o sayfaya bir bu sayfaya bakıyorum.. eski konularıma bakıyorum.. ya ben aylar yıllarca girmiyorum daha mutluyum aslında :)
Yok ya insan burya alismis artik..alismisiz biz..insan bir iki gün girmeyince merak ediyor..
Her nikin ardinda iyi kötü biri var..kah söyle kah böyle bir etkilesim oldu oluyorr..
Ay duygulanacam dur

Bazen icimden "ey sakinligimin ardinda yatan kufurbaz suskunlugum,hadi o en mahrem kelimelerinle konussana." diye geciyor icimden.Banlanma ihtimalimin yuksek oldugu bir icses bu sanirim. : )

Geri