kült ablası
Altın Üye
ve sonra bir daha bir daha..bünyeye alıskan yapıyo. ulan x ulan x..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hep senin yüzünden banlandim..unutmadimHiç banlanmadim.
Emre geçti gitti,X geçti gitti... Ben kaldım.
Çünkü prof. sinsilik böyle bi sey... Emre ile konuştuk geçen evlenmiş, işini ilerletmis falan.
okey masası yüzünden banlandımHep senin yüzünden banlandim..unutmadim
Hep senin yüzünden banlandim..unutmadim
Keske sonsuz banlasaydin, niki silseydin de bu günleri görmeseydim..7 yil olacak..ne diyeyim artik...Allah bizi islah etsin.Yok bi de baskasi yüzünden banlansaydin
Keske sonsuz banlasaydin, niki silseydin de bu günleri görmeseydim..7 yil olacak..ne diyeyim artik...Allah bizi islah etsin.
Haklısın, arsız gibi diziyi bıraktım forumda hatunlar ne yazdı diye, bir o sayfaya bir bu sayfaya bakıyorum.. eski konularıma bakıyorum.. ya ben aylar yıllarca girmiyorum daha mutluyum aslındaKeske sonsuz banlasaydin, niki silseydin de bu günleri görmeseydim..7 yil olacak..ne diyeyim artik...Allah bizi islah etsin.
Yaslaniyok..Eski tadı tuzu yok ya.
Yok ya insan burya alismis artik..alismisiz biz..insan bir iki gün girmeyince merak ediyor..Haklısın, arsız gibi diziyi bıraktım forumda hatunlar ne yazdı diye, bir o sayfaya bir bu sayfaya bakıyorum.. eski konularıma bakıyorum.. ya ben aylar yıllarca girmiyorum daha mutluyum aslında![]()
fakedi o ya nasıl evlenmişHiç banlanmadim.
Emre geçti gitti,X geçti gitti... Ben kaldım.
Çünkü prof. sinsilik böyle bi sey... Emre ile konuştuk geçen evlenmiş, işini ilerletmis falan.