Mephistophelés
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Vbulletin Vbulletin Kurarken admincp/index.php - File doesn't contain expected Hatasi Aliyorum?,File does not contain expected hatası,Vbulletin file doesnt,Vbulletin kurulumda exptected hatası
Selam
Vbulletin'de database olusturduktan sonra,/install/install.php yolundan vbulletin'i kurma islemine geldiginizde eger boyle bir hata aliyorsaniz: (www.forumbahane.net)
Ftp'ye attiginiz,vbulletin dosyalari eksik demektir.(www.forumbahane.net)
Yapmaniz gereken guvenli bir baska vbulletin script'i bulmaktir,birde vbulletin alayim derken sakın loglu vbulletin indirmeyin,sonra fena yersiniz index'i
(www.forumbahane.net)
Su asagidaki verecegim linkten,3.8.7 Patch level 3 vbulletin'i guvenli sekilde indirebilirsiniz yuklerken serial istemiyor null'dur zaten.
İndirmek icin gerekli link: (www.forumbahane.net)
Bu verdigim vbulletin icin:
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
Ayrica dil paketinide upload ettim,eger bu hatayi aliyorsaniz bu surumu indirip yeniden kurmayi deneyin.
Dil xml paketi:
Her iki dosyaninda sifresi:
'dir.
Vbulletin'de database olusturduktan sonra,/install/install.php yolundan vbulletin'i kurma islemine geldiginizde eger boyle bir hata aliyorsaniz: (www.forumbahane.net)
Ftp'ye attiginiz,vbulletin dosyalari eksik demektir.(www.forumbahane.net)
Yapmaniz gereken guvenli bir baska vbulletin script'i bulmaktir,birde vbulletin alayim derken sakın loglu vbulletin indirmeyin,sonra fena yersiniz index'i
Su asagidaki verecegim linkten,3.8.7 Patch level 3 vbulletin'i guvenli sekilde indirebilirsiniz yuklerken serial istemiyor null'dur zaten.
İndirmek icin gerekli link: (www.forumbahane.net)
Bu verdigim vbulletin icin:
Ayrica dil paketinide upload ettim,eger bu hatayi aliyorsaniz bu surumu indirip yeniden kurmayi deneyin.
Dil xml paketi:
Her iki dosyaninda sifresi:
Kod:
www.forumbahane.net