vBulletin 3.8.x Konu Açarken Başlık Arama

• Kullanıcı Bahtiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - vBulletin Ürün ve Eklentiler
Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Merhaba vbulletin severler,

Bu eklentinin amacı, "arama" yapmaya üşenen kullanıcılar için bire birdir. Çünkü, bir konu açtığınızda, başlığı yazdığınız esna da eğer aynı başlık veya benzer başlık mevcut ise, karşınıza yansıtmaktadır. Bu saye de çift konu derdi kalmıyor. Belirtmekte fayda görüyorum, bir çok forumda kullanmaktayım.

Kurulum:

- "jquery-1.1.3.1.pack.js" dosyasını FTP clientscript klasörünün içine atın.
- XML dosyasını ürün yöneticisinden içeri alın.
- vBulletin Seçenekler >> Mesaj Yollama ve Düzenleme Seçenekleri >> Check for similar threads? seçeneğini "evet" olarak işaret edip, kayıt edin.

Ekli dosyalar

@Bahtiyar eline saglik. Database’i buyuk forumlarda kullanmak cok zor ciddi kasma yapar. Orta olcekli forumlar icin cok faydali bir eklenti.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Bahtitar eline saglik. Database’i buyuk forumlarda kullanmak cok zor ciddi kasma yapar. Orta olcekli forumlar icin cok faydali bir eklenti.

Büyük forumlar için bazı eklentiler CPU yoruyor. Forum istatistikleri(top10 istatistikler) gibi. Ama bunun sistemi yoracağını zannetmiyorum. Büyük bazı forumların teknik sorumluluğunu alıp bu eklentiyi kullanmışlığım var ama kasma yaptığını görmedim. Bazı eklentiler hem ciddi açıklara sebebiyet veriyor hem de sistemi yavaşlatıyor. Yeri gelirse listesini yaparım.:) Ahh abi 3 yıl aradan sonra yeniden dönüş yaptım. Yeniden arşiv yapıyorum diyim.(:

Son düzenleme:
Automatic Thread Tagger kullananlarda bu eklenti çalışmayabilir.
Vbulletin Seçenekler >> Tagging Options (Automatic Thread Tagger) >> Enabled AJAX? (Enabled the AJAX newthread?) Hayır seçeneğini tıklayarak bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Automatic Thread Tagger kullananlarda bu eklenti çalışmayabilir.
Vbulletin Seçenekler >> Tagging Options (Automatic Thread Tagger) >> Enabled AJAX? (Enabled the AJAX newthread?) Hayır seçeneğini tıklayarak bu sorundan kurtulabilirsiniz.
Sagol Murat. Bunu guncellemek aklima gelmemisti. Oysa zaten beni taniyan kisiler sorun yasasaydi bana ulasip cozum isterlerdi. Onun disinda olan kullanicilar icin gayet mantikli bir yanit olmus, tesekkur ederim.

Yemin ederim vBulletin adina son kale gibiyiz.:)

Geri