Vazoyu kim kırdı?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
UPouYr.jpg

Seçiminizin karakteriniz hakkında söyleyecekleri var.
Sizce vazoyu kim kırdı?

Analiz sonuçlarını yarın paylaşacağım (:

A kardeşine sahip çıkamamışlığın mahcubiyeti ile başını öne eğmiş bacısı da teskin ediyor. C playboy belli, yeni gelmiş dışarıdan olaya Fransız. Suçlu annenin arkasına saklanan zilli.

Soru aslında kişiliğinizi değerlendirmek için, vazoyu kimin kırdığının cevabı yok verdiğiniz cevaba göre sizin kişiliğiniz hakkında yorum yapılacak.

Ben E diyorum.... hizmetçi mi o... bana vazoyu kıran oymuş gibi geldi.

Burdan pek belli olmuyo.
Nebilim.

C de olabilir çok gevşek duruyo,diğerlerine iftira atıyo olabilir sjsjgxd

Bel far niente kirmis ve umrunda bile degil.Ellerini cebine koyup alay ediyor.Sakladihi bir sey var kesin.Böyle durumlarda ellerini cebine koymak bir seyleri gizledigini gösterir C

Ah canim A.Hep bi sucluluk psilolojisi hep bi dram.Kirmamis ama kirmis gibi üzülüyor. Bu profil @X e uyuyor.Yavrucugumu hareketlerinizle delirttiniz forumcak ama sanki suclusu oymuş gibi hep bi cözüm yolu aradi hjkvnml

B olaya hakim olmaya calisio.El kol yukarda.Sakin olun der gibi.Bu abla.ve ya anac bir ruh.Bu profil juju jklcxxbnlxxcv

Ay bu D den cok bu forumda.Ben yapmis olabilirim ama emin degilim.Anne beni savun kurtar.Şikayet ve rapor panosunu dolduran canlarim.

Yani vazoyu kedi kirdi.

Bel far niente kirmis ve umrunda bile degil.Ellerini cebine koyup alay ediyor.Sakladihi bir sey var kesin.Böyle durumlarda ellerini cebine koymak bir seyleri gizledigini gösterir C

Ah canim A.Hep bi sucluluk psilolojisi hep bi dram.Kirmamis ama kirmis gibi üzülüyor. Bu profil @X e uyuyor.Yavrucugumu hareketlerinizle delirttiniz forumcak ama sanki suclusu oymuş gibi hep bi cözüm yolu aradi hjkvnml

B olaya hakim olmaya calisio.El kol yukarda.Sakin olun der gibi.Bu abla.ve ya anac bir ruh.Bu profil juju jklcxxbnlxxcv

Ay bu D den cok bu forumda.Ben yapmis olabilirim ama emin degilim.Anne beni savun kurtar.Şikayet ve rapor panosunu dolduran canlarim.

Yani vazoyu kedi kirdi.

5 dakikadır şuna gülüyorum, yeni avatarım aldjaskldsa

WqH4yZ_t_400x400.jpg

Yani vazoyu kedi kirdi.

mCAdQQ.gif

Geri