Vazifemiz

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü

VaZiFeMiZ

Arkadaslar hep kar yagdiginda rica ederim gene edecegim , bu havalarda sokaklarda cok zor sartlarda yasayan canlilar daha da zor yiyecek bulabiliyorlar( yada bulamiyorlar ).

Sokaginizda uygun bir yere bir gazete uzerinde doktugunuz 3-5 parca ekmek, bugday ac kalmis guvercinlere sercelere hayat verecektir, ayni sekilde sokaginizdaki kedi kopekler icinde bir yere birakacaginiz bir parca yemek bir canliya yasam verecektir.

Bu gun sizlerle sadakatin guzel yuzunu gosteren bir hikayeyi paylasmak istedim.

Umarim sevdikleriniz hep bu sekilde sizi sever size sadik kalirlar, umarim siz sevdiklerinizi hep bu sekilde sever, hep bu sekilde sadik kalirsiniz.

Tum melekler sizlerle olsun

Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken,bir bisikletlinin kendisine çarpması ile yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.

Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.

Hemşireler, adamcağızın yarasına pansuman yapmışlar, ama

'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler.

Yaşlı bey huzursuzlanmış, acelesi olduğunu ve röntgen çektirmek için beklemek istemediğini' söylemiş.

Hemşireler merakla acelesinin sebebini sormuş.

Adamcağız da karım huzur evinde kalıyor her sabah onunla kahvaltı etmeye giderim,geç kalmak istemiyorum'demiş.

Karınızın, siz gecikince merak edeceğini düşünüyorsunuz

herhalde'demiş hemşire. Adam üzgün bir ifade ile 'ne yazık ki karım Alzheimer hastası ve benim kim olduğumu bilmiyor'

demiş. Hemşireler hayretle 'madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz' demişler.

Adam ;

Ama ben onun kim olduğunu biliyorum ve onu hic bir zaman bekletmedim' demiş.

ALINTIDIR

Geri