Vay Arkadaş Üye Oldu Olalı Bu Siteyi Çözemedim

• Kullanıcı bykuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 3879 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forum Nasıl kullanılır Bi kullanma klavuzu fena olmaz

oncelikle size abi diye hitap etmek isterim bir mahsuru yoksa.
Simdi abicim bu forumu kullanmak zor zanaat, bak once kendine İnligicce karizma bir nick al mesala "Darkness" daha sonrasi zaten geliyor..
Teknik bilgileri kirmizi turkuaz turuncu ve yesil abiler ablalar verir..
Saygilar abim

içinizde birşey kalmasın veya düşün ki okuyacak diye konular var oraya giriyorsun lafı sokuyorsun üstüne alınan olur kavga filan edersin oh mis

Konu kasıcı timden uzak dur. Bir ara ben de onları anlamak için onlar gibi davrandım. Konu kastım. Bağımlılık yapıyor. Olur da illaki konu kasacağım dersen, o timin mesai saati gece 2-5 arası. Bilgin olsun.

Anlaşılmayan nokta ne yardımcı olalım :p

Bence yetki alma forumun tadini oyle aliyosun [emoji14]

eyvallah
nickim ii heryerde bu değiştirmem

Konu kasıcı timden uzak dur. Bir ara ben de onları anlamak için onlar gibi davrandım. Konu kastım. Bağımlılık yapıyor. Olur da illaki konu kasacağım dersen, o timin mesai saati gece 2-5 arası. Bilgin olsun.

Önerin İçin Saol teşekkürler

adam bana posta koymus la.s
abi senin iyiligini sey ettim .s by

Sen kimin Türolüsün ?

Merhaba bykuş Foruma hoşgeldin :)
Sana forum konusunda yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız
Öncelikle sana bir link önermek istiyorum aşağıdaki linki okuyup merak ettiğin her konuda bilgi sahibi olabilirsin.
Link -> Forumsal.Net - Türkçe Forumlar Genel Forum Sitesi - Yardım: Forum Yardım <-

Bunun dışında Admin arkadaşlara her konuda danışabilir. forum hakkında soru sorabilirsin. Şimdiden keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri