Vav kimdir?

• Kullanıcı Vav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 3085 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmim Merve.
Seksendokuz senesinin(yazı ile yazdım ki çok görünmesin) son zamanları dünyaya gözlerini açmış, soğuk zamanlara denk geldiği için anne babasını çok uğraştırmış biriyim öncelikle. Soğuk havalar doğarken ruhuma sirayet etmiş olsa gerek bazen suratsız, soğuk nevaleye dönebiliyorum:) En belirgin özelliğim haksızlık gördüğüm zaman dilimi tutamayışım. Bu düstur üzere yetiştirildim.

Mühendis bir baba ile Edebiyat öğretmeni bir annenin ilk göz ağrısıyım. Babamın tüm huylarını aldığım için olsa gerek baba mesleğini sürdürüp elimin hamuru ile erkek işine karıştım. Makine Mühendisiyim. Hayatım proje çizmekle geçiyor diyebilirim. Şantiye ortamlarının zorluğunu gördükten sonra ekmeğin kolay kazanılmadığını öğrendim ve hayata bakış açım tamamen değişti diyebilirim. Aslen göçmenim ama doğma büyüme İstanbulluyum.

90 lı yılların özlemini çeken sokakta oynayabilen son şanslı çocuklardanım. 8 yaşımdan beri piyano çalıyorum ve iyi bir yüzücüyüm. Fırsat buldukça spor yaparım. Denizi çok severim. Edebiyatçı bir annenin kızıyım fakat çok kitap okumam. İlgimi cezbetmesi lazım, okumak için asla okumam. Hayvanları çok severim, 2 tane kedim var. İsimleri, Laurel ve Hardy :)

Şimdilik bu kadar kafi sanırım, okuma zahmeti gösteren herkese teşekkür ederim :hi:

Seni tanımak güzel Merve, hoş geldin aramıza:tatlı:

Hoşgeldiniz Merve
Memnun oldum. Peki Vav nereden geldi aklınıza ? =)

Memnun oldum Merve.
Bir yayı daha buralarda görmek keyif veriyor. :) Kedilerini Allah bağışlasın, fotolarını falan paylaşmak istersen çok mutlu olabilirim. :p

hos geldin guzelim. gec otur soyle. cay getirin ordan yeğenime.

Tekrar hoş geldiniz neden bu nick ben de merak ettim, saygılar. :hi:

Memnun oldum Merve.
Bir yayı daha buralarda görmek keyif veriyor. :) Kedilerini Allah bağışlasın, fotolarını falan paylaşmak istersen çok mutlu olabilirim. :p

Ben de memnun oldum. Tabi paylaşırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri