Varoş dövmelere örnekler

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Nesi alakasız ?
Aklımdan geçeni yazdım, genelde dövmeli insanları agresif, sıradışı bulurlar.
Ben demiyorum onu da belirteyim. Bunları duyduk, bunu duymadık diyorum. Nesi alakasız, alakalı olmak zorunda mı yorumlarım?
Yoksa sen kendi üstüne mi alındın?
Varoş ne demek? Sosyo-ekonomik düzeyden insanların yaşadığı yerler, bildiğin kenar mahalleli tabiri. Şimdi burada yaşayanlar da toplumun yapı taşı değil mi?
Varoş kelimesini sevmiyorum.
Sosyoloji okuyan biri olarak bu kelimelerden sıyrıldım.

Tabi ki alınmadım, ama maalesef boyle bir kelime var lupe hanim affiniza siginarak soylemek zorundayım..
Dovmenin agresif ve sira disi buludugu yer askeriyedir. Rdm olma ihtimali yukseliyor askerlerin. Bakın varoş olmak ya da getto olmak degil zaten konu, sinirinizden konulari paralel goturuoruz maalesef, dusunceniz yanlis demedim, konu ile alakasiz cunku konu insan varoslugu degil. Sosyoloji okumayan biri olarak boyle bir kelimenin varligini yok sayamadim ya da siyrilamadim icin ben ozurdilerim efenim

Son düzenleme:
Varoşluk değil de renkli dövmeleri sevemiyorum
Bir de isim yazdıranlar oluyor kocaman kocaman tüm kolu kaplıyor, çok çirkin geliyor bana

Bu elemanın tüm dövmeleri. asldkskd

7-benim_varos_hikayem_6.jpg

Bahsettiğim tam da buydu.
Alaverez'in paylaştığı foto yorumuma tercüman oldu.

Kot pantolon altına beyaz spor ayakkabı giyenler elit olur bilginiz olsun gençler. Yeni trend ahahaha.
Kabin içine hançer saplanmış altında kan damlayan dövmeli arkadaşım var, adam çok mutlu. Kışın bile kısa kollu ile geziyor :) hergele caddesinin agresif gençleri.

Kardeşim sizin mahalle neresi ya? Ben hep yanlış muhitlerde gezmişim.

Adana'da kardeşim şehir merkezinde bir mahalle :) bu tarafa yolun düşerse gel, yatak yorgan, aş ekmek çok. Her zaman lafımız da karnımız da tok :) geçen birinden duymuştum ahahaha.

Benim dövmeler de aşırı varoş. japonca isim yazdırmak nedir? yada baltalı haleli katil jojuk? Hangi kafayla yaptırdıysam .
Seviyor muyum? hayır
Umrumda mı? değil.

Bu iş Askina Eşkıya & Zalim Prens'te biter.

Geri