Varoş dövmelere örnekler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
*Ele yapılan gül dövmesi (üst kısmı kaplayacak şekil de)

*Herkesin yaptırması zorunlu ancak, anlamını bilmediği bilek ile dirsek arasında ki kol kısmına yapılan "tüy" dövmesi (kuş olup eksilmesi naruto isimli anime de ki itachi karakterine ithafen mi bulunmuş bilmiyorum)

*Bir de klasikleşen "carpe diem" ve "only god can judge me" (Eminim tupac mezarında ters dönmüştür)

Alper beyin elinde bir gul dovmesi vardi, yoneticiye hakaretten ban.

Varoş yerlerde yaşamak güzeldir.
Dövme'nin güzeli, iyisi yada kötüsü de olmaz, önemli olan nokta dahi yaptırılmış olsa benimsemek.
Bizim buralarda "canım anam" yazarlar çok da hoşa gider. Kimisi de varoş veya kro der.

• Beğen
Tepkiler: diE
" Canım anam "
" Ya benimsin ya topraam "

İlk maddede Alper’e, ikinci maddede bana giydirmiş. Üçüncü maddeyi de yazayım da kimse üstüne alınmasın demek istemiş herhalde.
Neyse ki varoş olduğumu inkar etmiyorum. :biggrin:

Beyler manupule yapmayın, varos dovmeler konu basligi. Varos dovmeleri yaptiran varoslar degil. Simdi durup dururken kimde oldugunu bilmedigim dovmelerden neden insanlara sariyim.

Calistigim bolge de yaptiran kisiler var, en az hepimiz belki 1 kere de olsa gormusuzdur. Herkesin dovmesinin sebebi olmuyor maalesef, yani yanlizca sekil gozuksun diye yapanlar da mevcut. Alinmaca darilmaca yok.
Biraz rahat olun ya, neden herkes pimi cekilmis el bombası gibi? Ben,herkes ayıp seyleri yazdigi halde aseksuel gibi davraniyor minvalinde bir gonderme konusu acmadim sakin olun
Alper de zaten neyin ne oldugunu bilicek yasta bir birey, isim etiketlemeniz aslinda sizin yaptiginiz hos bisi degil lutfen :)

Neyse ki dövmem yok. Bir gün yaptırırsam, varoş olanından yaptıracağım. İnsanın varoşunu biliyordum da dövmenin varoşunu yeni öğrendim :)

Sizi ipe sapa gelmez gonul hirsizlari sizi..

Beyler manupule yapmayın, varos dovmeler konu basligi. Varos dovmeleri yaptiran varoslar degil. Simdi durup dururken kimde oldugunu bilmedigim dovmelerden neden insanlara sariyim.

Calistigim bolge de yaptiran kisiler var, en az hepimiz belki 1 kere de olsa gormusuzdur. Herkesin dovmesinin sebebi olmuyor maalesef, yani yanlizca sekil gozuksun diye yapanlar da mevcut. Alinmaca darilmaca yok.
Biraz rahat olun ya, neden herkes pimi cekilmis el bombası gibi? Ben,herkes ayıp seyleri yazdigi halde aseksuel gibi davraniyor minvalinde bir gonderme konusu acmadim sakin olun
Alper de zaten neyin ne oldugunu bilicek yasta bir birey, isim etiketlemeniz aslinda sizin yaptiginiz hos bisi degil lutfen :)

Ben hem varoşum hem de varoş bir dövmem var. Lakin alınmadım ve darılmadım rahat olabilirsin.
Çünkü varoş olmak bunu gerektirir. :rolleyes:

Minimaller tatlı.
Genelde kimlik bağdaştırma çabası oluyor dövmesi olanlara karşı. Ki çok saçma.
Varoşluk kıstasını yeni duyuyorum.
Varoş olarak adleden insanların kendi varoşluklarını n'apıcaz?

Sıradaki dövmem ;

6c7954d229a0b365f7b64f9075967b59.jpg

Minimaller tatlı.
Genelde kimlik bağdaştırma çabası oluyor dövmesi olanlara karşı. Ki çok saçma.
Varoşluk kıstasını yeni duyuyorum.
Varoş olarak adleden insanların kendi varoşluklarını n'apıcaz?

Cok alakasiz bir yaklasim, hic gercek bir varos tanidinizmi ben haric?
Tabi ki kimlik bagdastiricak? Askerde kollari facadan kokorece donen adamin kolunda siz ce viking runleri olmasi ihtimali yuzde kac? Kaldiki adamin kolunda "hançer" yaziyordu hancer resmi degil.
Minimaller bile "ben her coveri akustik versyonu ile dinlerim" cilere kadar geldi.
Yani burada insanlarin varosluklari degilde varos dovmelerin ne oldugunu bakalim daha kac post ta anlaticaz onu merak ediyorum. Varos olarak adleden insanlarin varosluklari sizin basetmeniz gereken bir durum maalesef yani siz o guruha savas acmis ya da derdinizi anlatmak niyetinizdesiniz, ben bilmiyorum napicamizi efenim

Son düzenleme:
Cok alakasiz bir yaklasim, hic gercek bir varos tanidinizmi ben haric?

Nesi alakasız ?
Aklımdan geçeni yazdım, genelde dövmeli insanları agresif, sıradışı bulurlar.
Ben demiyorum onu da belirteyim. Bunları duyduk, bunu duymadık diyorum. Nesi alakasız, alakalı olmak zorunda mı yorumlarım?
Yoksa sen kendi üstüne mi alındın?
Varoş ne demek? Sosyo-ekonomik düzeyden insanların yaşadığı yerler, bildiğin kenar mahalleli tabiri. Şimdi burada yaşayanlar da toplumun yapı taşı değil mi?
Varoş kelimesini sevmiyorum.
Sosyoloji okuyan biri olarak bu kelimelerden sıyrıldım.

Kot pantolon altına beyaz spor ayakkabı giyenler elit olur bilginiz olsun gençler. Yeni trend ahahaha.
Kabin içine hançer saplanmış altında kan damlayan dövmeli arkadaşım var, adam çok mutlu. Kışın bile kısa kollu ile geziyor :) hergele caddesinin agresif gençleri.

Geri