Hatem
Elmas Üye
Yaw kiminle kavga ettiği umrumda değil.Az kalsin dicektim hatemim( ya ona bakarsan yabani Allah ilede cok kavga ediyor://
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaw kiminle kavga ettiği umrumda değil.Az kalsin dicektim hatemim( ya ona bakarsan yabani Allah ilede cok kavga ediyor://
Olm Anadolu insanını aşağlamıyorum olanı gösteriyorum ister kabul et ister etme.bunu bir ırk anlamında değil yobazlık ve bağnazlık için söylüyorum.300 bin Kürt sadece Konya’da yaşıyor yani Çomarlık onlar içinde geçerli bu benim şahsi fikrimKürtlerle bir alıp veremedigim yok sezenim. Bunu sen de biliyorsun. Sadece bu adamın Anadolu insanını her fırsatta asagilayip sonra mağduru oynaması canımı sıkıyor. Akşama kadar Araplara karşı ırkçılık yapar, kendi ırkına laf söylensin fasistler diye ağlar, mağdur olur. Milliyete göre ırkçılık kafası bu. Bende hoşlanmam Anadolu insanından güney doğu insanindan ama işi irkciliga aşağılamaya vardirmam. Sadece bu adama özel anladığı dilden konuşuyoruzm. Kendi dilinden konuşulunca nasıl da kuyruğuna basılmışcasina bağırıyor
YaaYaw kiminle kavga ettiği umrumda değil.
Valla sen et öyle.dYaaonu oyle kabul ettik .p