"Varlik kuyrugu"

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arkadaslar Türkiye'de yasayanlara bir sorum olacak. Biliyorsunuz gecen sene bu günlerde 31 Mart yerel secim öncesi iktidar ciftcileri, manavlari, tüccarlari,.... terörist ilan edip domatesteki, sogadaki, biberdeki,... fahis fiyatlarin sorumlusu ilan edip yandas belediyeler üzerinden "varlik cadirlari" kurup vatandasa ucuza sogan, patates, domates, biber,... satiyorlardi.
Secimler bitince cadirlarda birden yok olmustu.
Simdi sizlere soruyorum, bugünlerde patates, sogan, domates, biber,.... fiyat olarak kac TL ve gecenseneki gibi fahis fiyatlarmi?

Acaba diyorum tekrar secimmi olsa, nede olsa sadece secim öncesi bay Recep manav acip halka biraz ucuza meyve ve sebze satiyor ve millet "varlik" kuyruklarinda bekliyor.

Ohh sorularım kesinlikle iki kişiye iyi dokunmuş. Yandaşlık insanı bu hale getiriyor demekki.

Bize hayat zor buralarda, Reisten uzak, bolluktan uzak, ileri demokrasiden uzak, enflasyondan uzak,....
Reisin yönettiği ülkeyi biz kıskanmayalımda kim kıskansın.

Ahhh sorma o hasret benide bitirecek bir çılgınlık yap git Suriyeli kardeşlerin seni bekliyor

Ahhh sorma o hasret benide bitirecek bir çılgınlık yap git Suriyeli kardeşlerin seni bekliyor
O kadar da kıskanmıyorum. Bay Recep için Suriye'ye giden çılgınlar iyi bir kazığa oturdular. Şimdi "dostum Putin" onlara anyayı konyayı gösteriyor.
Ben refahı, adaleti, insan haklarını, seçim öncesi varlık kuyruklarını,...... kıskanıyorum.

Son düzenleme:
O kadar da kıskanmıyorum. Bay Recep için Suriye'ye giden çılgınlar iyi bir kazığa oturdular. Şimdi "dostum Putin" onlara anyayı konyayı gösteriyor.
Ben refahı, adaleti, insan haklarını, seçim öncesi varlık kuyruklarını,...... kıskanıyorum.

Öyle deme şikayet ederler burda aktakkiyeciler var bi ara bana fetöcü diye şikayet edeceğim diyenler oldu

Öyle deme şikayet ederler burda aktakkiyeciler var bi ara bana fetöcü diye şikayet edeceğim diyenler oldu
Etmeye ederler, bunlardan her şey beklenir ama kıskandığım konuları zaten kendileri söylüyor. Demiyorlar mı, ekonomimiz uçuyor, varlık kuyrukları, ileri demokrasi,....
"dostum Putin" kimin lafı? Benim.degil herhalde. Bugünlerde İdlib'de son günlerini yaşayan cihatçılara Putin anyayı konyayı göstermiyor mu?
Yani buradan kimseye muhbirlik icin bir ekmek çıkmaz. Ama gene de Reisi dinleyip eski DDR'de olduğu gibi herkes herkesi muhbir edebilir haklısınız.

Sen kimsin ki. Hz tayyib bin radiyallah kainat gezegen lideri uzay heparı Allah’ın Ortadoğu’daki elçisi cennetteki gölgesine nasıl laf edersin zındık melnur mendebur

Açız diyoruz açız!!! O kadar açım ki Kadıköy vapurunda martılar bana simit atıyordu.
Depresyona girdiğinizden ailenizin haberi var mı?

sadece jesse için demiyorum yurtdışında yaşayanlar türkiyeyi türkiyede yaşayanlardan niye bu kadar çok umursuyor aşırı merak ediyorum....... şahsen ben yurtdışında yaşasam haritayı bile açmam türkiye nerdeydi diye........ dua edin büyüklerinize oralara gitmeyi akıl etmişler......... benimkiler de dağa fındık ekmeye gitmiş işte......

Son düzenleme:
Avrupa’da akpye oy verenler orda solcu partileri destekler çünkü biliyorlar haklarını ancak onlar savunur Türkiye’ye gelincede dinci gerici partileri savunurlar

Yandaşın birisi gene yüksek perdeden atıp çok bilmişlik yapıp yurtdışında muhalif olanların Türkiye'ye gelemediğini üfürmüş.

Geri