Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaiken'inde birinde var. :p
yok daha cok gecelere akiyorum baskanim karacombam tavsiyelerin varmi(agzim acik yazdiklariniza guluyorum suan)
Ugrastim ugrastim olmadi gittim babasina ispiyonladim
Umutlarim yeserdi kendisini tekrarmi bulsam acaba![]()
Belliki nezaketten nasibini almamış. En azından ''Sen nasılsın'' demesi gerekirdi.k: iyii (17:19)
b: ben de iyiyim (17:20)
Olmaz olur mu karacombam :p
Gercekten sen misin simdi yoksa alinti mi :p
He yani bayrama yetişsin bayramdan sonrada hemen bir düğün diyorsun yani
Olurundan bi paket yapivergercek tabi bayrama mutakiben anami babami gondercem birde Allah ' in emriyle istedeyim diyorum
![]()
Olurundan bi paket yapivergercek tabi bayrama mutakiben anami babami gondercem birde Allah ' in emriyle istedeyim diyorum
![]()
He yani bayrama yetişsin bayramdan sonrada hemen bir düğün diyorsun yaniBu acelen ne böyle?
![]()
Vay canına burdada kendini o kadar masum gösteriyor ki,bende tam tersi sanmıştım şunu ama bu konu farklı fikirlere itti beni çok açıklayıcı bir konu olmuş kendisini deşifre etti
Sonya varya kazanova halt etmis zifirin yaninda anla artik:p
Vay canına burdada kendini o kadar masum gösteriyor ki,bende tam tersi sanmıştım şunu ama bu konu farklı fikirlere itti beni çok açıklayıcı bir konu olmuş kendisini deşifre ettibende onu çekingen ağır bişey sanmıştım yanıldımmmmm
![]()
Yok benden can çıkar sır çıkmaz kız kıza konuşuyoruz işte
Sonya aramizda kalsin lutfen![]()
Yok benden can çıkar sır çıkmaz kız kıza konuşuyoruz işte![]()
He yani bayrama yetişsin bayramdan sonrada hemen bir düğün diyorsun yaniBu acelen ne böyle?
![]()
Ne diyelim Allah mesut etsin karacombam :p
Bizede davetiye gondermeyi unutma :p
naz yapar gibi gozukmuyor gonlu yok kandirma kendini.
![]()
Ne diyelim Allah mesut etsin karacombam :p
Bizede davetiye gondermeyi unutma :p
naz yapar gibi gozukmuyor gonlu yok kandirma kendini.
Gördüm
Tamam sonya guveniyorum sana :p
Altta izliyor kendisi aman agzindan bir sey kacirma :p
Sonya aramizda kalsin lutfen![]()
Baskanim karacombam tomruk yaptin kazonova yaptin siradaki ne merak icerisindeyim
He bide davetiye kolay ne getircen onu de bana
D
Aranizda kimseye soylemeyin hatamam sakinim
Ugrasmayi sevdigim insan siradaki bu :p
Ne getirecekmisim :p