Vapurda tanımadığı gencin saçını yaktı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İstanbul’da malın biri gencin saçını yaktı durduk yere!

Millet iyice şaşırdı.her dakika cinayet haberi,kaos ve tuhaf olaylar oluyor..her an başınıza bir şey gelebilir!

Olm bu dayılar bence ayrı bir tarikat

Yalnız saçı yanan genç hiç kavga etmeyi bilmiyor çok narin

İlk basta saci yanan bir kadin diye sinirlendim.Erkek oldugunu ogrencince kahkaha attim.Lan sac uzatana kadar,biraz yumruk savurmayi ogrenseydin. Sksjjs

konudan bagımsız malın teki montumu yakmıstı sigarasıyla
aklıma geldi yine sinirlendim

Kamera görüntülerinden tespit edilip ceza alması gerekiyor ki bir başkası aynı saldırganlığı sergileyemesin.

Vapurda tanımadığı kişinin saçını yakan adam serbest kaldı: Uzun saçlılarla ilgili travmam var, ilaçlarımı içmemiştim

Beykoz'da N.Ç.(52) iskeleye yanaşan vapurdan ineceği sırada, önünde oturan M.E.A. (14)'nın çakmakla saçını yaktı. M.E.A. elleriyle saçını söndürürken, ikili arasında arbede yaşandı. Şikayet üzerine emniyete götürülen N.Ç. ifadesinde, geçmiş dönemde uzun saçlı insanlara yönelik travmatik olaylar yaşadığını, kullandığı psikoloji ilaçlarını içmediğinden dolayı kendine hakim olamayıp olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

N.Ç. polis merkezinde verdiği ifadesinde, geçmiş dönemde uzun saçlı insanlara yönelik travmatik olaylar yaşadığını, kullandığı psikoloji ilaçlarını içmediğinden dolayı kendine hakim olamayıp olayı gerçekleştirdiğini söyledi. N.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı. (DHA)

Kaynak

yalnız yosunun saçlar da güzel yanar ! cıtığğğ cıtığğğ

Hep hayal dünyamda sürronun saçlarına bal dökmek fikri yatardı.umarım bir gün nasip olur nasıl delirdiğini seyretmek isterdim

Geri