Vantilatöre Buz Bağlamak

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
vantilatöre buz bağlamak, vantilatör önüne buz koymak, vantilatörün arkasına buz, serinlemek için yapılan icatlar, serinlemek için ne yapılır, vantilatöre buz

vantilatörün ön tarafına bir buz kütlesi koyarsak daha fazla serinlik elde edebilir miyiz? :bekle deneyen var mı? :hi:

Corona çok tatlısın, sorunu severim senin ya :p ayrıca hiç denemedim bilmiyorum :bekle

Vantilatör mü kaldı? :p Aç klimayı serinle. Hoş çok sıcakta o bile fayda etmiyor.
Vantilatöre buz bağlayanı da ilk kez duyuyorum. :nee:

Buharlaşma ısıyı düşürür. Isısı düşen hava sana doğru serpilir ve evet. Bir nebze olsun faydası görülür.

Vantilatör mü kaldı? :p Aç klimayı serinle. Hoş çok sıcakta o bile fayda etmiyor.
Vantilatöre buz bağlayanı da ilk kez duyuyorum. :nee:

Klima kullanmani tavsiye etmiyorum. Kuru soguk her tur gribal hastaliga davetiye cikarir. Ne yazikki milletimiz klimayi 16 derece yapiyor. Ozetle sen yapmiyor olabilirsin ama klima kullanmayi bilmeyen bir topluluk var.

biz senin gibi zengin değiliz klimamıs yok :hih:

Yok be onu demek istemedim. Ben de zengin değilim ama artık yeni evlerde her eve klima yapıyorlar ya ondan şey yapmıştım. :dyg:

UrophLed ben klimaya çok maruz kalmadım, yaylaya gittim. Ama eve dönünce çok zorlayınca açıyoruz maalesef. Gribal enfeksiyonu bilmem de baş ağrısı yapıyor. Denize düşen yılana sarılır misali.

Ben de bi deneyim merak ettim

Vantilatörü yüzüne yaklaştırmak da çözüm bence :p

Yok be onu demek istemedim. Ben de zengin değilim ama artık yeni evlerde her eve klima yapıyorlar ya ondan şey yapmıştım. :dyg:

UrophLed ben klimaya çok maruz kalmadım, yaylaya gittim. Ama eve dönünce çok zorlayınca açıyoruz maalesef. Gribal enfeksiyonu bilmem de baş ağrısı yapıyor. Denize düşen yılana sarılır misali.

Soyle acikliyayim klima 16 dereceye ayarlandiginda 16 derece uflemez. Ortam 16 derece olunca kendini kapat diye komut verirsin o da ortami o derceye getirinceye kadar kuru soguk ufler.

Yazin 20-22 derece kisin ise 26-28 derece hem hastaliklardan hemde kabarik elektrik faturasindan korur

klimadan nefret ettim abi en iyisi vantilatör.
bir kere çarpılınca ciddi ciddi dünyan kayıyor.

Soyle acikliyayim klima 16 dereceye ayarlandiginda 16 derece uflemez. Ortam 16 derece olunca kendini kapat diye komut verirsin o da ortami o derceye getirinceye kadar kuru soguk ufler.

Yazin 20-22 derece kisin ise 26-28 derece hem hastaliklardan hemde kabarik elektrik faturasindan korur

Kışın birkaç gün dışında aşırı soğuk olmaz burda. Kışın pek ihtiyacım olmuyor da yazın 18° kullanıyoruz maalesef.

Geri