Van için destek !

N
  • Kullanıcı NeStLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Van depremi için "Kızılay - 2868'e boş bir SMS" atarak veya "AKUT yazıp 2930"'a göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz..

Önce Somali için var gücümüzle çalıştık. Şimdi kendi halkımız için var olan gücümüzden daha fazlasını yapalım.

Ne desteği be ne desteği Allah belalarını versin. Vanın içi terorist dolu Biz Şehitlerimize ağlarken onlar orda kahkaha atıyordular. Yüce Allahım Sesimi Nasılda duydu Nasılda duydu beniiiiii İLAHİ ADALET DİYORUM başkada birşey demiyorum . O van kafalarına yıkılacak daha durun bu neki !!!! Biz dün bile 3 şehit verdik Hani Hanginiz Şehit diyor hangisiniz ağzında şehit var !!!! Van o haldeyken ben uyuyamam diyenleri gördüm Allah belanızı versin cinnete sokuyorsunuz beni Ne vanı ne van ı siz o şehitlere siz o ana babalara ağlayın . Şehitlerin Adaleti bu Yüce Allah ım o van ı kafalarına yıkıcakkkkkkk Yıktıda Nasıl huzurluyum bi bilseniz ....

Sen ne diyorsun ya??? Sen ne saçmalıyorsun Allah aşkına? 1.si "lan" gibi kelimeler kullanma !!!! 2.si azcık insanlık öğren ve sonra düşünüp gel karşıma da bunları yaz (!)

Sen ne diyorsun ya??? Sen ne saçmalıyorsun Allah aşkına? 1.si "lan" gibi kelimeler kullanma !!!! 2.si azcık insanlık öğren ve sonra düşünüp gel karşıma da bunları yaz (!)

Ben çok düşündüm merak etme .Hadi söyle ordakiler bizim şehitlerimize acıdılarmı ?? 84 şehit 85 şehit .. ???? senin bunlardan haberin varmı ???? O şehitlerin analarının yaptığı feryat onlarda varmı ???? Ben göremedim .. Onlar bizim mehmetçiklerimize acımayıp şimdi mehmetçiklerden yardım bekliyorlar yapılıyorda .. Allah Razı olsun yapıyorlar dört bir yandan yardım eli uzatılıyor.Onlar ki enkazdan kurtarmaya giden ekiplere en kaz üzerine çıkıp Taş ile püskürtüp Gelin benim evimin altındakini çıkartın önce diyebiliyorlarsa bunlara yardımda etmemek lazım da vicdan işte..
Ordaki Öğretmenlere günahsız bebelere suçsuz kadınlara yazık kurunun yanında yaşta yanar misali çekiyorlar Allah ölenlere rahmet kalanlarada dayanma gücü versin.İLAHİ ADALET

ya bu konuda bir türlü hala birbirimizi anlamakta zorluk çekiyoruz.benim bir ricam var bu konuda lütfen ama lütfen birbirimizi incitmeden krımadan yorum yazarsak çok daha iyi olur.eğer yardım düşüncelerinize bu konu ters düşüyorsa lütfen yorum yapmayın.

Tamam tamam tatsızlık çıkmasın :)
Aranızdan birini ben kırdıysam ben özür dilerim unutmayın herkes kendi görüşünü paylaşabilir

Bu gibi konularda kırılma gibi bir şey söz konusu olmaz bende. Siz nasıl düşüncelerinizi söylüyorsanız ben de bana ters gelen konularda düşüncelerimi açıkça söylerim. Belki yanlış düşünüyorsanız doğru düşünmenize yardımcı olabilirim diye.

84 85 şehitten haberim var. Hatta bütün olan bitenden haberim var. Peki sen nereden biliyorsun onların yüreğinin yanmadığını? Doğu Anadolu Bölgesi'nde şehit olan askerler yine oranın insanları.

Kamran Ercan - VAN
Onbaşı Mesut Kazanç - Erzurum
Er Ramazan Akın - Ağrı (Hamur)
Piyade Er Ahmet Tuncel - Bitlis (Mutki)

Bu şehitleri ne çabuk unuttun? Askeriyede dağıtımların ne şekilde olduğundan haberin var mı peki? Sanmıyorum.. Ama şu söz her şeyi anlatacaktır : "Sen hiç villadan çıkan şehit gördün mü?" Birazcık bir şeylerin farkında olalım. Etrafımızda ne oluyor bitiyor görmeye çalışalım. Bir arkadaşım bana feysten şunları yazdı, kendisi Bitlis Adilcevaz'da öğretmen : " Bak burda camide 10-15 kişi var evlerimize gidemiyorz. 10 dk da bir sallanıyrz sürekli ambulans yardım kamyonları geçiyo ki biz Adilcevaz'dayız Erciş'i düşünün, dua edin havalar soğumasın..." dedi. En azından oradaki masumları düşün ve otur dua et. Yardım etmiyorsan da etme ama bu tür sözleri düşünmeden savurma ortalığa.
İlâhi adalet meselesine gelince de Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu biliyorsundur. Madem deprem ilâhi adalet o zaman Allah bizim cezamızı en baştan kesmiş ki birinci kuşak deprem bölgesiyiz tüm Türkiye olarak.. O zaman biz hiç masum değiliz.. Hepimiz suçluyuz..

Bu gibi konularda kırılma gibi bir şey söz konusu olmaz bende. Siz nasıl düşüncelerinizi söylüyorsanız ben de bana ters gelen konularda düşüncelerimi açıkça söylerim. Belki yanlış düşünüyorsanız doğru düşünmenize yardımcı olabilirim diye.

84 85 şehitten haberim var. Hatta bütün olan bitenden haberim var. Peki sen nereden biliyorsun onların yüreğinin yanmadığını? Doğu Anadolu Bölgesi'nde şehit olan askerler yine oranın insanları.

Kamran Ercan - VAN
Onbaşı Mesut Kazanç - Erzurum
Er Ramazan Akın - Ağrı (Hamur)
Piyade Er Ahmet Tuncel - Bitlis (Mutki)

Bu şehitleri ne çabuk unuttun? Askeriyede dağıtımların ne şekilde olduğundan haberin var mı peki? Sanmıyorum.. Ama şu söz her şeyi anlatacaktır : "Sen hiç villadan çıkan şehit gördün mü?" Birazcık bir şeylerin farkında olalım. Etrafımızda ne oluyor bitiyor görmeye çalışalım. Bir arkadaşım bana feysten şunları yazdı, kendisi Bitlis Adilcevaz'da öğretmen : " Bak burda camide 10-15 kişi var evlerimize gidemiyorz. 10 dk da bir sallanıyrz sürekli ambulans yardım kamyonları geçiyo ki biz Adilcevaz'dayız Erciş'i düşünün, dua edin havalar soğumasın..." dedi. En azından oradaki masumları düşün ve otur dua et. Yardım etmiyorsan da etme ama bu tür sözleri düşünmeden savurma ortalığa.
İlâhi adalet meselesine gelince de Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu biliyorsundur. Madem deprem ilâhi adalet o zaman Allah bizim cezamızı en baştan kesmiş ki birinci kuşak deprem bölgesiyiz tüm Türkiye olarak.. O zaman biz hiç masum değiliz.. Hepimiz suçluyuz..

Doğru Söylüyorsun aynı görüşteyiz. Ama şehitler konusuna gelince
Bu şehitleri ne çabuk unuttun?
Ben sırf şehitleri unutamadığım için bukadar hırçınlaşıyorum Şehitler konusunda çok hassasım ve ters birşey soylenirse en alasından alır cevabını Okul müdürüm bile zamanında bir laf etmişti Ona bile esip kükremiştim ki disipline bile gittim Neymiş Müdüre saygısızlık Disiplindede tuttum sen insan olamazsın sen bu okulun müdürü olamazsın Allah belanı versin dedim çıktım. Hiçbişeyde yapamadı çünkü şikayt ettim benm başım değil onun başı Yandı .. Şehitlere tek bir lafından dolayı Okul müdürümü karşıma aldım Okuldan atılmak pahasına. O yüzden çok üstüme gelme En hassas olduğum noktalardan bitanesidir Şehit konusunda laflarına dikkat et veya edin .

Dip not olarakta ben dua etmiyorum demedim Söylemiş olduğum Laflar Sinirli bir anıma denk gelmiş bunun farkındayım Ordaki öğretmenler ordaki bebekler analar vatan sevgisi olanlara herzaman duam vardır ama gerisine gram acımam acımıyorumda.

Doğrusu senin üzerine gelen falan yok. Senin yerinde kim olursa olsun bu sözlerime maruz kalır muhakkak. Bir yardım konusunun altına o sinir anıyla hiç düşünmeden savurduğun düşüncelerin benim de canımı sıktığı için düşüncelerimi açıkça dile getirdim. Hatta yapmış olduğu bedduaları görünce daha çok sinirlendim. Her neyse artık daha fazla uzatmak istemiyorum.
Bir şeyleri anladığının farkına vardım.

Onlara Cebimden 5 tl BileÇıkmaz..

Sen daha küçük olduğun için sana cevap vermek istemiyorum. Büyüyünce anlayacağından eminim zeki çocuksun.

Sen o 5 TL'yi çıkarma cebinden ve harçlık yap kendine (. Biz gerektiği yerde gereken kişilere elimizden gelen yardımı sonuna kadar yaparız.

Onlara Cebimden 5 tl BileÇıkmaz..

:) Hakedenleride var. Ama yardım etme Hakedenlere dua et kardeşim .
Doğrusu senin üzerine gelen falan yok. Senin yerinde kim olursa olsun bu sözlerime maruz kalır muhakkak. Bir yardım konusunun altına o sinir anıyla hiç düşünmeden savurduğun düşüncelerin benim de canımı sıktığı için düşüncelerimi açıkça dile getirdim. Hatta yapmış olduğu bedduaları görünce daha çok sinirlendim. Her neyse artık daha fazla uzatmak istemiyorum.
Bir şeyleri anladığının farkına vardım.

dediğim gibi o saydıklarım dışında kalanların hepsi gebersin onlar hakkında düşüncelerim asla değişmez Biz şehit verdiğimizde onlar kahkaha atabılıyorsa .. Neyse herşeyin sende farkındasın bende konu kapanmıştır.

Öncelikle Bu konuda başa dönerek ..Van belediye başkanının bir süre önce gazetelerde Hatta Tvlerde yayınlanan bir habere göre Van halkından ödenek alıp PKK aktardığı haberiydi .. Ve bizim bir kaçgün önce yaşadığımız sehit haberlerimiz o kadar hassasızki o kadar, doluyozki burada Yaprak yanı She` bunu anlatmak istedi asla oradaki herkes için iyi oldu vs demedi içinde vatana millete ihanet edenler içindi o tabir..Çok ÜZGÜNÜZ çok Perişanız Ulus olarak Van Halkına Vatan Sevgisi içinde olan Van halkına Sabır Diliorum Rabbim tekrar yaşatmasın..

Nestle Küçüklükle Alakası Yok tAMAM Mı Şehitlerime Zarar Verenlerin Benim Elimden Hiçbişeyde Gelmez (Allah Belasını Versin Onların)

She Abla Hakendelere Dualırım Sonsuz..

Can ablam yorum yapmak için yorum yapma..Kimseyide Kışkırtma Shenin ne demek istediği ortada neyi kasdettiğide..

Nestle Küçüklükle Alakası Yok tAMAM Mı Şehitlerime Zarar Verenlerin Benim Elimden Hiçbişeyde Gelmez (Allah Belasını Versin Onların)

She Abla Hakendelere Dualırım Sonsuz..

Canım bu bi kızgınlıkla saldırılmış laflardır Emin ol orada vatan sevgisi olan birçok insan var . Şehitler söz konusu olunca bende kendime hakim olamıyorum senin gibi . 14 günlük bebek 2 gün sonra sapa sağlam çıkarıldı Yüce Allah'ım onu orda korumuş açlıktan ölmemiş Tanrının işine bak gözyaşlarım aktı o an o duygusallığı yaşadım .

She aXi Kendimi Tutamadım Vatan Aşkımız Bizi Çıldırtıyo Bence Özür Dilerim..

Yeri gelince Özür dilemesini sende bende oda herkes iyi biliyorya bu yeter. Özür dilencek bir durumda değil herşey ortada .Vatan aşkı şehitlerimizin oylece öldürülmesi .. konuşamıcam daha fazla inan gözlerimden yaş akıyor düşündükçe

She Ablam TamaM Kapatalım Konuyu Üzülme Sende..

Ağlama sen ağlama Ablacım
Sen agladıkca güler soysuzlar
Yıkılma sen.. yıkılma Ablacım

neyi ne zaman nasıl tartışacağınızı bilmediğiniz ortada. biri yanlış anlatırken diğeri onun ne demek istediğini anlayamıyosa vay halinize :) sizin işte zülfikar arkadaşın işine dönmüş. iki tarafta haklıymş ama anlam bakımından fark doğmuş sadece.. neyse sevindim aynı noktada buluştuğunuza :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri