Bu gibi konularda kırılma gibi bir şey söz konusu olmaz bende. Siz nasıl düşüncelerinizi söylüyorsanız ben de bana ters gelen konularda düşüncelerimi açıkça söylerim. Belki yanlış düşünüyorsanız doğru düşünmenize yardımcı olabilirim diye.
84 85 şehitten haberim var. Hatta bütün olan bitenden haberim var. Peki sen nereden biliyorsun onların yüreğinin yanmadığını? Doğu Anadolu Bölgesi'nde şehit olan askerler yine oranın insanları.
Kamran Ercan - VAN
Onbaşı Mesut Kazanç - Erzurum
Er Ramazan Akın - Ağrı (Hamur)
Piyade Er Ahmet Tuncel - Bitlis (Mutki)
Bu şehitleri ne çabuk unuttun? Askeriyede dağıtımların ne şekilde olduğundan haberin var mı peki? Sanmıyorum.. Ama şu söz her şeyi anlatacaktır : "Sen hiç villadan çıkan şehit gördün mü?" Birazcık bir şeylerin farkında olalım. Etrafımızda ne oluyor bitiyor görmeye çalışalım. Bir arkadaşım bana feysten şunları yazdı, kendisi Bitlis Adilcevaz'da öğretmen : " Bak burda camide 10-15 kişi var evlerimize gidemiyorz. 10 dk da bir sallanıyrz sürekli ambulans yardım kamyonları geçiyo ki biz Adilcevaz'dayız Erciş'i düşünün, dua edin havalar soğumasın..." dedi. En azından oradaki masumları düşün ve otur dua et. Yardım etmiyorsan da etme ama bu tür sözleri düşünmeden savurma ortalığa.
İlâhi adalet meselesine gelince de Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu biliyorsundur. Madem deprem ilâhi adalet o zaman Allah bizim cezamızı en baştan kesmiş ki birinci kuşak deprem bölgesiyiz tüm Türkiye olarak.. O zaman biz hiç masum değiliz.. Hepimiz suçluyuz..