Van Değil miydi..

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Van Değil miydi... Türk Bayragını Taşlayan..
Van Değil miydi... Türk Bayrağını Yakan..
Van Değil miydi... Türkiye kürdistandan defol diyen..
Van Değil miydi... Polisi taşlayan
Van Değil miydi... Askere tuzak kuran
Van Değil miydi... Evlerde terörist yetiştiren sonra dağa yollayan!
Van Değil miydi... Devletten vergi kaçıran
Van Değil miydi... Vergi Vermeyen
Van Değil miydi... Devletin Binalarını Taşlayan..
Van Değil miydi... Ordu Evini Taşlayan..
Van Değil miydi... HalkBankasını Yakan..
Van Değil miydi... Kaçakçılık Yapıp Pkk ya destek olan..

Van Belediye Başkanı değil miydi çıkıp ben KCK'lıyım diyen
Van Belediye başkanı Değil miydi... Belediye araçlarına aponun resimlerini asan..

Şimdi Belediye başkanı çağrıda bulunuyor
İş makinelerini buraya gönderin.....
Cevap ; iş makinalarını yaktınız...
Doktorları buraya gönderin ;
doktorları öldürdünüz....
Polis gelsin....
Polisi taşladınız...
Mehmetçik bize yardım etsin...
Mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz...
Para gönderin ;
Gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi....

Hani milletvekilleriniz nerdeler şimdi.. Canınız yanınca hemen TÜRKİYE CUMHURİYETİ bize yardım etsin diyosunuz.. Devleti yok sayıyordunuz. İlahi Adalet Budur İşte..

AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ....BEKLEYİN GELİYORUZ..

% 94 oy ile BDP'yi seçen Van'ın %6 lık kısmına Allah'tan Rahmet dilerim..!

Türk Bayragını Taşlayan..
Van Değil miydi... Türk Bayrağını Yakan..
Van Değil miydi... Türkiye kürdistandan defol diyen..
Van Değil miydi... Polisi taşlayan
Van Değil miydi... Askere tuzak kuran
Van Değil miydi... Evlerde terörist yetiştiren sonra dağa yollayan!
Van Değil miydi... Devletten vergi kaçıran
Van Değil miydi... Vergi Vermeyen
Van Değil miydi... Devletin Binalarını Taşlayan..
Van Değil miydi... Ordu Evini Taşlayan..
Van Değil miydi... HalkBankasını Yakan..
Van Değil miydi... Kaçakçılık Yapıp Pkk ya destek olan..

Van Belediye Başkanı değil miydi çıkıp ben KCK'lıyım diyen
Van Belediye başkanı Değil miydi... Belediye araçlarına aponun resimlerini asan..

Şimdi Belediye başkanı çağrıda bulunuyor
İş makinelerini buraya gönderin.....
Cevap ; iş makinalarını yaktınız...
Doktorları buraya gönderin ;
doktorları öldürdünüz....
Polis gelsin....
Polisi taşladınız...
Mehmetçik bize yardım etsin...
Mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz...
Para gönderin ;
Gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi....

Hani milletvekilleriniz nerdeler şimdi.. Canınız yanınca hemen TÜRKİYE CUMHURİYETİ bize yardım etsin diyosunuz.. Devleti yok sayıyordunuz. İlahi Adalet Budur İşte..

AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ....BEKLEYİN GELİYORUZ..

% 94 oy ile BDP'yi seçen Van'ın %6 lık kısmına Allah'tan Rahmet dilerim..!

merak ettiğim bir nokta var sen ve bizler istanbulda yaşıyoruz iyi veya kötü bir işimiz var isrediğimzi bir çok şeye kolayca ulaşabiliyoruz.peki ama senin ordaki insanların yaşam şartlarından haberin varmı? hiç gidip güneydoğuda herhangi bir yeri gördünmü ? benim 16 ay'ım şırnakta geçti askerliğimi orda yaptım ve gördüğüm manzara her insanın kolay kolay yaşacağı türden bir hayat değil hani somaliye yardıma koştuk ya işte şırnak ve güneydoğunun bazı kesimlerinde oraları aratmayan manzaralar var.birde bu PKK denen cehennemin dibinde yaşaması gereken psiliklerin tehidtlerine boyun eğmek zorundalar.gerçekten ama gerçekten ordaki isanların içindede DEVLET'ini seven kişiler yok değil hepsi aynı değil lütfen herkesi aynı kefeye koymayın bakın bir kere daha yazıyorum ben kürt değilim kimseyi da savunduğum yok ama lütfen ama lütfen eleştirilerimizde biraz daha dikkatli olalım.insanlar silah zoruyla sandığa gidiyor veya gitmemeleri söyleniyor Söyleyin siz olsanız ne Yapardınız ?

Ya ben şimdi size bir örnek vericem..Kaan diye çokk değer verdim kürt arkadaşım var onunla biz Bu konuları çok konuşuruz ve anlattıklarını sizlerde dinleseniz inanın bu ne dersiniz İnsanlar orada Korkutuluyor Çocukları gece evden alınıp zorla dağa çıkarılıyor Neler Var Neler Buda genelde Oradaki Fakir,Caresiz Kişilere Yapılıyor Peki Burada her kürtü Suçlamak normal mi? Unutmayın Her pkklı Kürttür Ama Her Kürt Pkk lı değildir..

benimde demek istediğim o zaten van değilmi taş atan,şırnakta polise molotof atıldı ha şunuda söyliyeyim bilmiyorum okudunuzmu gazetelerde şırnakta PKK Lehine yürüyüş yapmak isteyenleri şırnak esnafı sopalarla kovalamışlar.artık yeter diye ve kaçanlar tehdit etmişler esnafı düşünün bir tarafta taş atanlar bir tarafta aynı yerin halkı artık bıktığı ve usandığı için onları kovalıyor ve tehdit ediliyorlar gerçekten yaşamak oralarda kolay değil.ya onalrın dediğini yapıcaksın veya kendi , olmadı çoçuklarının canı yanıcak hadi karar verin bakalım ne yapıcaksınız sadece kendi canı yansa kabul eder ama işin içinde evlat olunca her şey değişiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri