Vampir Avcısı: Abraham Lincoln

Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
vampir-avcisi-abraham-lincoln-1345195057.jpg

Yapım:2012 - ABD,
Tür:Fantastik, Gerilim, Korku,
Süre:105 dakika
Yönetmen:Timur Bekmambetov,

Başkan Lincoln'un annesi, doğaüstü bir yaratık tarafından öldürüldü. Ve Başkanın artık tek tutkusu annesinin katillerini ve yardımcılarını yakayıp öldürmektir...

abraham-lincoln-vampire-hunter-6.jpg

Abraham-Lincoln-Vampir-Avc%C4%B1s%C4%B1-Foto%C4%9Fraf%C4%B1.jpg

Vampir-Avc%C4%B1s%C4%B1-Abraham-Lincoln-1.jpg

3 Kafadar güya filim izleyecektik yine ektiler beni alacağınız olsun bu güzerl filmi tek izlettiniz hıh :hih:

Filme gelelim bir adamın vampirlerle savasını anlatıyor. onu vampirlerle dövüşmeyi öğreten bilin bakalım kim :D Neyse söyler miyim.. Filimi kaliteli izleyemedim hd kalitesinden izledim güya ama olmadı atların koşturması ve trendeki macerayı göremedim.. Neyse kısaca film güzel izlenir :)

adam dediğine bak Abraham Lincoln yaa hehe gerçek savaşıyla vampir hikayesi birleştirilmiş ve harika bir harman olmuş son dönemin en güzel ve kaliteli yapımlarından biridir dostlar:) şiddetle tavsiye edilir...

Mon[T]anA izlede gel önce sankii hepsini izledin 2 parta kaldın sen izle bir filmi öyle yorum yap :D

Mon[T]anA bana nedne filmi izlediğini söyledin ki bir daha senin izlediğin filimleri beraber izlemeyecez o yüzden yarıda bıraktın filmi :S

Hollywood'un bu sene böyle bir film yapmakla ne çözmeye çalıştığını anlamadım. Amaç abraham lincoln'u mu tanıtmak yada senaryo sıkıntısı çekenlere yeni bir yol mu açmak.

Abraham lincoln ve vampirlerin bir arada olması,

Film görsellik ve aksiyon bakımından harika ama konuya gelince vasat. Amaç gençlere, kurtarıcılarının her çeşit kötülüğe karşı durduklarını ve elleriniz kana bulaşmadan özgürlük olmayacağıını anlatan bir filmse, gülüp geçerim.

Hollywood'un bu sene böyle bir film yapmakla ne çözmeye çalıştığını anlamadım. Amaç abraham lincoln'u mu tanıtmak yada senaryo sıkıntısı çekenlere yeni bir yol mu açmak.

Abraham lincoln ve vampirlerin bir arada olması,

Film görsellik ve aksiyon bakımından harika ama konuya gelince vasat. Amaç gençlere, kurtarıcılarının her çeşit kötülüğe karşı durduklarını ve elleriniz kana bulaşmadan özgürlük olmayacağıını anlatan bir filmse, gülüp geçerim.

BEnce gülüp geçmeyin çünkü bizim ulusuumuz özgürlük için fazlaca kan akıttı gençler tarihini okusa zaten böyle olduğunu iyi görür ama neye güldüğünüzü bi türlü anlayamadım:)

Mon[T]anA;583880' Alıntı:

BEnce gülüp geçmeyin çünkü bizim ulusuumuz özgürlük için fazlaca kan akıttı gençler tarihini okusa zaten böyle olduğunu iyi görür ama neye güldüğünüzü bi türlü anlayamadım:)

Komik olan kısmı, vampirlerle elimiz kana bulandı ve aslında biz siyahilere kötülük yapmadık sadece vampirlerle savaştık ve siyahi vatandaşlarımızıda kurtardık imajı verilmesi. Bu bana biraz saçma geldi. Bizim özgürlüğümüze gelince, biz kendi topraklarımız için savaştık. Amerika kurulurken kendi topraklarını mı? savunup aldılar.

benim demek istediğim

Amaç gençlere, kurtarıcılarının her çeşit kötülüğe karşı durduklarını ve elleriniz kana bulaşmadan özgürlük olmayacağıını anlatan bir filmse, gülüp geçerim

sözünüzdeki durum yanii bunun gülünecek bi şeyi yok demek sitedim amerika veya filmi unuttum verilen değil aldığımız mesaj önemlidir herzaman :)

Mon[T]anA;583880' Alıntı:

Bizim ulusumuz gerçek bir kan akıttı ve liderlerimiz gerçek birer kahramandır. Bunun üzerine gülüp geçmek tabiki aptalca bir tavırdır.
Benim güldüğüm kendi liderlerini böyle aptalca bir savaş (vampir savaşı) içinde tanıtmaları.. Birde üstüne üstelik siyahilerinde kurtarıcısı gibi göstermesi...

ya geneli öyle değil ama Abraham Lincoln gerçekten tarihte gördüğüm en düzgün insanalrdan biriydi gerisi için değil ama o adam iç karışıklığı bitirdi köleliğin bitirilmesini sağladı ve Birleşik devletleri sistemini kurdu ama emin olun köleliği bitirme işi onun döneminde oldu ama geneli katildir Abraham dışında

Zaten can sıkıcı durumda buya...
Amaç abraham lincoln'u tanıtmak yoksa eski liderleri farklı şekilde piyasaya sürüp para kazanmak mı?

Yakında, Abraham Lincoln'un tam hayatını anlatacak filmi izlemek onu tanımak için iyi bir fırsat olacak...

biyografi tarzında bi film isterdim kendisine şahsenn o bunu hakederdii ama pazarlama için farklı şeylere başvuruyolar iştee işin kötü tarafı bu

Geri