mak res
Elmas Üye
evetİşte mümkün değil. Oyunu indirirken o da otomatik iniyor. Silip yeniden kurdunuz mu oyunu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evetİşte mümkün değil. Oyunu indirirken o da otomatik iniyor. Silip yeniden kurdunuz mu oyunu?
En sol alttaki kırmızı üçgen
Sorun düzeldi mi?
yok yani o üçgen de bir işlem yapacam mıSorun düzeldi mi?
cs yi hiç oyumadımmakres ne işin var valorantta. gel senle cs atalım.
Yok yapmayacaksın. Oyunu sil kaldır yeniden yükle sorun kalmayacakyok yani o üçgen de bir işlem yapacam mı
tam 4 kere yaptımYok yapmayacaksın. Oyunu sil kaldır yeniden yükle sorun kalmayacak
bu muDediğim işlemleri denedin mi mak res.
Doğru denediysen yaptiysan suan oyunu oynuyor, yaninda kahve iciyor olmaliydin...
ama bu duvar kağıt çıktıbu mu
Download Microsoft .NET Framework Repair Tool from Official Microsoft Download Center
This tool detects and tries to fix some frequently occurring issues with the setup of Microsoft .NET Framework or with updates to the Microsoft .NET Framework.www-microsoft-com.translate.goog
Bu hata kodunun ana sebebi .NET Framework altyapısıdır...
Microsoft'un kendi sitesinden .NET Framework Repair Tool'u indirip bir taratın.
Çoğu zaman bozuk dosyaları direkt fix'liyor. Basima geldi.
Diger adim ise;
CMD Üzerinden Sistem Dosyalarını Onarma
Sistem dosyalarında bir bozulma olup olmadığını kontrol etmek şart.
CMD'yi (Komut İstemi) Yönetici olarak açıp şu iki komutu sırayla çalıştırın.
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
(İşlemler bittikten sonra mutlaka restart atın @mak res .)
Bir diger adim ise
twmiz önyükleme clean Boot yapmak.
Arka planda çalışan bir uygulama (makro yazılımları, mouse yazılımları vb.)
Nextlvlsvr.exe ile çakışıyor olabilir.
msconfig üzerinden
"Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" diyerek geri kalanları devre dışı bırakın ve bilgisayarı öyle başlatıp oyuna girmeyi deneyin..
Uzaktan teamwiver vs varsa yardımcı olurum.
CMD Üzerinden Sistem Dosyalarını Onarma
Sistem dosyalarında bir bozulma olup olmadığını kontrol etmek şart.
CMD'yi (Komut İstemi) Yönetici olarak açıp şu iki komutu sırayla çalıştırın.
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
(İşlemler bittikten sonra mutlaka restart atın @mak res .)
bu kısım yaptım olmadiği![]()
onuda yaptım yönetici olarak çalıştırEğer sorun böyle çözülmez ise services.msc de otomatik moduna almaniz gerekir yönetici komutuyla.
Komut ile uğraşmaya gerek yok. (Win 10 için) C diskine sağ tıklayın, özellikler bölümünde disk'i en iyi duruma getir seçin ve bekleyin. İşlem oldukça uzun sürer. Ben de 7-8 saat sürüyor. Varsa dosya yapısında bir bozulma, düzelir.
onuda yaptım yönetici olarak çalıştır
hangisiKomut ile uğraşmaya gerek yok. (Win 10 için) C diskine sağ tıklayın, özellikler bölümünde disk'i en iyi duruma getir seçin ve bekleyin. İşlem oldukça uzun sürer. Ben de 7-8 saat sürüyor. Varsa dosya yapısında bir bozulma, düzelir.