Evet, umarım sorununu çözer.bunlarımı yükleyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet, umarım sorununu çözer.bunlarımı yükleyim
bunu ne decem bence ilk bunu söyleyınwindows update in dosyaları sizin yerinize indirmesini izin verin tıklacam
seni verdiğin yüklerken bu çiktı hangisi seçecemEkli dosyayı görüntüle 131150
Makres sen de burasının çıkma nedeni belirttiğim dosyaların olmamasından kaynaklı.
Ondan sana yükleyeceğin dosyaları attım.
Anlaşıldı şimdi onedriver olduğu için sen de .NET Framework 3.5 ve 4.x yüklü değil.
3.5
4xDownload Microsoft .NET Framework 3.5 from Official Microsoft Download Center
Microsoft .NET Framework 3.5, .NET Framework 2.0 ve 3.0 üzerine inşa edilmiş birçok yeni özellik içermesi yanında, .NET Framework 2.0 Service Pack 1'i ve .NET Framework 3.0 Service Pack 1'i içerir.www.microsoft.com
Download Microsoft .NET Framework 4 (Tek Başına Yükleyici) from Official Microsoft Download Center
Microsoft .NET Framework 4 yeniden dağıtılabilir paketiyle, .NET Framework 4’ü hedefleyen uygulamaların çalıştırılması ve geliştirilmesi için gereken .NET Framework çalıştırma zamanı ve ilişkili dosyaları yüklenir.www.microsoft.com
Bağımsız setup olarak yüklemeniz daha uygun olur
Setupları indirdiğin için kontrol ettiğinde işaretli görülecektir. işaretli değilse işaretliyip açacaksın.İlk işlemleri yapmışsan,
Ara kısmına windows yazdığında, windows özelliklerini aç ve kapat denetim masasına giriş yaptığında karşına böyle bir ekran gelecek.
.NET Framework 3.5 ve 4.x aç bul, ve yeniden başlat..
oyunu silmiş tim yükleme lazmıSöylediklerimi yapmıyor musun ki. Oradan çık, artık orayla işin yok.
Bu verdiğim setupları indir.
Setupları indirdiğin için kontrol ettiğinde işaretli görülecektir. işaretli değilse işaretliyip açacaksın.
Oyunu sildiysen yeniden yükle, silmediysen sadece oyunu aç
Başka da herhangi bir şey çalıştırma. 0k?
gerçekten ciddi bir yardım bekleyorum biliryorum etsiniz ve bunu için de teşekkür ederim ama biraz daha sabır desem lüften
yazdım bugünOyunun teknik desteği falan bir şeyi yok mu ekran görüntülerini alıp detaylı bir şekilde yazın yardımcı olurlar
nasıl yapacam yani kasanın içindemiBence anakarttaki secure boot modunu tekrar aç kapat yap o zaman düzelebilir
team viewer olurmuAkşam anydesk kur bakalım, 11'den sonra müsaitim baglanayım.
Bayağı zor iş o yapabilir misin bilmiyorum. Hangi windows sürümünü kullanıyorsunnasıl yapacam yani kasanın içindemi