Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geloynayalım mı arkadaşlar ?
Yeniyim ama ben rütbesiz oynayalım olur mu kullancı adını özelden atar mısın bana :d
kardeşim gece çağırdık şimdi yazmışsınYeniyim ama ben rütbesiz oynayalım olur mu kullancı adını özelden atar mısın bana :d
uyuya kaldım sen kullancı adını at bana denk geldiğimizde oynarız diye şimdi yazdımkardeşim gece çağırdık şimdi yazmışsın
hangi internet..Ekli dosyayı görüntüle 117881
Adamlar bana valo gel diyor ya. Ben bu internetle bu update’i yarına anca bitiririm alüminyum

Olm bitişik binamızda bizim apt no13, yanımız yani bitişiğimiz 15 bak, 15 numarada 1000 mbps var. Bizde vdsl var hdhahhshshshdh
Ekli dosyayı görüntüle 117881
Adamlar bana valo gel diyor ya. Ben bu internetle bu update’i yarına anca bitiririm alüminyum

bizde de durum aynı yan binada fiber varOlm bitişik binamızda bizim apt no13, yanımız yani bitişiğimiz 15 bak, 15 numarada 1000 mbps var. Bizde vdsl var hdhahhshshshdh
Bölge müdürlüğüne başvurun çekilir ama daireye kablo gelmiyorsa siz çektirmek zorundasınız diyor TTNET. Abi ben yapacaksam sana neden para ödüyorum kurulum içinbizde de durum aynı yan binada fiber var
öyle bir şey varsa bi deniyim araştırıp soruşturayım bakiyim ne diyeceklerBölge müdürlüğüne başvurun çekilir ama daireye kablo gelmiyorsa siz çektirmek zorundasınız diyor TTNET. Abi ben yapacaksam sana neden para ödüyorum kurulum için