niye öyle oluyor internetden kura ceksin sistem ala ala Mahallede topun sahibi cocuk gibisin iyileri kendine alıyorsunHatem
HHA
Me
Duhan
Slash
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
niye öyle oluyor internetden kura ceksin sistem ala ala Mahallede topun sahibi cocuk gibisin iyileri kendine alıyorsunHatem
HHA
Me
Duhan
Slash
Oynama seviyelerine göre ayarladık ve sizin grup daha iyi izlemeden neden yorum yapıyorsun ki .sniye öyle oluyor internetden kura ceksin sistem ala ala Mahallede topun sahibi cocuk gibisin iyileri kendine alıyorsun
Toplanmamız 9u bulur xdxdxd duhan kesin geç gelir Rez alın xd hatem uyuya kalır slash onu uyandırmaya çalışır xdya 8 ne? çok erken 9 olsun…….
sen dost musun düşman mısın karar ver….Oynama seviyelerine göre ayarladık ve sizin grup daha iyi izlemeden neden yorum yapıyorsun ki .s
Objektifsen dost musun düşman mısın karar ver….
bu hanımefendi de mi oynuyor ?ya 8 ne? çok erken 9 olsun…….
tek başıma killeri alırım da hevesiniz kaçmasın diye öyle ot gibi duruyorudndhshhdxnncObjektif
İzleyicibu hanımefendi de mi oynuyor ?
no. izleme & dedikodu ve bir takım çılgınlıklar için orada olacağız @kült ablası ile…..bu hanımefendi de mi oynuyor ?
Tamam . inş nazara gelmem beni izlerken kendime ulti atmamİzleyici
Karşı taraf çerezTamam . inş nazara gelmem beni izlerken kendime ulti atmam
Hahahahahaha stock asko kimi izleyeceğinizi biliyorsunuz o zaman :ddd sizler sayesinde kazanabiliriz xdxdTamam . inş nazara gelmem beni izlerken kendime ulti atmam
Abartma iba kendine bak senKarşı taraf çerez
bende antreman dedim kendimi kaosun içinde buldum reyiz .sTakım antremanı yok mu ya :d
Hahahahabende antreman dedim kendimi kaosun içinde buldum reyiz .s
bakacaaaazzzbende antreman dedim kendimi kaosun içinde buldum reyiz .s